rosse20 Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 dobro jutro :yawn: sem nazaj :angry:
bmwslo Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 dobro jutro :yawn: sem nazaj :angry: O, ti tudi :worship:
Lojze Knapić Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 ... in celo jaz :unsure:
bmwslo Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 (popravljeno) ... in celo jaz :unsure: Serbus bučkoti :rolleyes: Pozdrav svima, matorima :beer2: :beer2: Popravljeno September 8, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Enako še iz moje strani... :yea1: jebiga
zlati Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 najebo ga jaz,za 14dni sem privezan :headbang:
Zdrawc Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 najebo ga jaz,za 14dni sem privezan :headbang: itaq preweč okol letaš :evilgrin:
Vanga Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Lep dober dan sosedi, teden dni sem bil brez compa, komaj so ga porihtali, vmes so mene že trkrat rešli, he, he. Uživajte! :evilgrin:
motoristek Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Lep dober dan sosedi, teden dni sem bil brez compa, komaj so ga porihtali,vmes so mene že trkrat rešli, he, he. Uživajte! :evilgrin: Enako... :yea1:
tati Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 O, lej jo dopustnico. Si se naveličala al se je končalo ?? :beer2: :cry: :cry: :cry: res se je, ampak bo že.............prvi dan po .................. :krneki: :krneki:
Zdrawc Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 :cry: :cry: :cry: res se je, ampak bo že.............prvi dan po .................. :krneki: :krneki: zajebano, anje :evilgrin:
tati Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 zajebano, anje :evilgrin: uh bemti pa še kako................kdaj se pa kaj vidimo................greste na Medvede, ker vas v Bistrci ni bilo..... :krneki: aja pa Hvar, ma sej se čujemo...... :winkiss: :whistle: :whistle:
Zdrawc Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 uh bemti pa še kako................kdaj se pa kaj vidimo................greste na Medvede, ker vas v Bistrci ni bilo..... :krneki: aja pa Hvar, ma sej se čujemo...... :winkiss: :whistle: :whistle: bomo vidli, itaq morm k jurcu ta tedn, da gumo zamenama............sm jo skuru do amena :krneki:
zlati Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 itaq preweč okol letaš :evilgrin: :P :beer2:
motoristek Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 (popravljeno) :P :beer2: Saj vem kako je, če te babnca da na ketno... :lol1: Popravljeno September 8, 2008. Popravil motoristek
tati Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 bomo vidli, itaq morm k jurcu ta tedn, da gumo zamenama............sm jo skuru do amena :krneki: KAKO................BEMTI, saj sem ti jo pred slabim mescem prnesla.......... :krneki: :krneki: :winkiss:
bmwslo Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 KAKO................BEMTI, saj sem ti jo pred slabim mescem prnesla.......... :krneki: :krneki: :winkiss: Tiger žre gume jebiga
tati Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Tiger žre gume jebiga očitno res........... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se