Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Br dan

Objavljeno
... svoboda motoristeku :kva2:

Objavljeno

zdaj imam pa res svobodo do 21.9.... :yea1:

Objavljeno

JUPIIIIII!!! Za letos sem verjetno naredil izpite. Zdej pa mal pocitka do vpisa! HAHA! Kam gremo?

Objavljeno

jst sem ravn prej prišla iz kopra. jst mam pa še samo enega ustnega (ni pogoj), pa sem tudi konec za letos!

Objavljeno
JUPIIIIII!!! Za letos sem verjetno naredil izpite. Zdej pa mal pocitka do vpisa! HAHA! Kam gremo?

:beer2:

Objavljeno

jst sem ravn prej prišla iz kopra. jst mam pa še samo enega ustnega (ni pogoj), pa sem tudi konec za letos!

Pridni otroci :worship:

:beer2: :beer2: :beer2:

Jaz pa Jupiiiii, za danes sem končal tlako, zdej pa na :beer1:

Objavljeno

Jaz sem že tudi ene tri... :beer2:

Objavljeno

dober juter :yawn:

a ma mogoče kdo od vas zračno za posodit? bi sosedovga psa mal naluknala, da bi vedu, zaka laja, pa lastnici bi eno spustila v rit.

laja ko zmešan (začel pred 7 zjutraj), lastnica pa zraven njega stoji in nič ne naredi. :angry:

Objavljeno
dober juter :yawn:

a ma mogoče kdo od vas zračno za posodit? bi sosedovga psa mal naluknala, da bi vedu, zaka laja, pa lastnici bi eno spustila v rit.

laja ko zmešan (začel pred 7 zjutraj), lastnica pa zraven njega stoji in nič ne naredi. :angry:

Kaj ti spiš do 7h? :eek:

Objavljeno

Morgen, ljudi. Dans je pa ze zdej bolj klincevo vreme, ne? Ah, kje je se sreda...

Objavljeno
ne :nono:

do 9h :lol1:

Jutri prideva z Didi ob 6h pod okno lajat... :lol1:

Objavljeno

ti kr... bom danes prpravla municijo na oknsko polico (od znotri) :naughty:

Objavljeno

Ojla, Štamprli!

:OK:

Kakšno sivo vreme ... sicer pa, zame ni razlike, saj niti v najlepšem soncu (še) ne morem na moped.

Bi pa sonce prijalo, ja.

Objavljeno (popravljeno)

dober dan........... :winkiss: :winkiss:

kako je fajn tejle študentariji, :worship: :worship: :worship: , priden................kar študiri, da nauš pol ko boš že star, pa se ti nau ljubilo tko kot se meni ni, da so mi morali zaklenit motor, no potem pa je šlo do diplome, tako da.... :krneki: :krneki:

mi pa garat :headbang: :headbang: :headbang:

Popravljeno . Popravil tati

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!