motoristek Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Se na kosilam in šibam za lepo Štajersko... :worship:
Mutika Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 mož in oblakov vojsko je obojnokončala temna noč kar svetla zarja zlati z rumenmi žarki glavo trojno snežnikov kranjskih sivga poglavarja... :cry: ... ... Razlagajo, ko pride v Akvilejo, mu svete pisma proste zmote vsake; postane mašnik, v prsih umrjejo nekdanji upi; med svoje rojake Slovence gre, in dálej čez njih mejo, do smrti tam preganja zmot oblake. - Domú je Bogomila šla k očeti, nič več se nista videla na sveti. :cry: Tole je naš AlterMann ... naj vas psevdonim ne moti! :P Dober dan, Štamperli! :OK:
Dr_Jakob Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Evo. Sem ze nazaj. Ej, kje se skrivate vsi stamprleki? Nikjer nikogar na cesti...
bmwslo Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 (popravljeno) Nikjer nikogar na cesti... ... in to se ti zdi čudno ?? Popravljeno September 21, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Evo mene nazaj... :kva2: lepa fura... :yea1:
rosse20 Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 dan Evo. Sem ze nazaj. Ej, kje se skrivate vsi stamprleki? Nikjer nikogar na cesti... danes pa res ne... predvčerajšnjim lepa kratka turca - kamnik, ljubljana, litija, trojane in domov. včeraj pa pranje motorja in sedaj počiva.
zlati Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Evo mene nazaj... :kva2: lepa fura... :yea1: :yea1:
motoristek Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Zdaj ga bomo pa žgal... :kva2:
Mutika Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Dober dan, Štamprli! :rolleyes:
motoristek Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Dan, jebiga se je že začelo........lizanje :naughty:
tati Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 dan :naughty: prišli iz Hvara, malce zmrznjeni, a kar gre, ker so danes začeli kuriti v službi :worship: ............bilo je super............
Zdrawc Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 dan :naughty: prišli iz Hvara, malce zmrznjeni, a kar gre, ker so danes začeli kuriti v službi :worship: ............bilo je super............ jebiga, wčasih je tud dež za kej dubr, naj je včerej pol še pri Letušu enkrat nascalo :unsure:
motoristek Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Dober dan! :rolleyes: Kontra... :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se