Lojze Knapić Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 zdaj pa jajca na kolo, pa v službo..... :naughty:
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 zdaj pa jajca na kolo, pa v službo..... :naughty: Jabiga :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 **** ** zdaj pa jajca na kolo, pa v službo..... :naughty: Kaj je prijatla moja.... :beer2:
AlterMann Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 jast u redu, Lojze mi ga pa zadnje čase neki serje... :rolleyes:
poggy Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Hahahha, no pa gre Major bruc ponovno na svečano podelitev indeksov itd itn.... :evilgrin: :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Hahahha, no pa gre Major bruc ponovno na svečano podelitev indeksov itd itn.... :evilgrin: :evilgrin: A greš brucke haklat :naughty:
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 jutro sta se peljala okrog druge ure popoldan proti Šmarju :rolleyes: ja sva se. a si naju vidu? a si ti trobu?
zlati Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 jutro ja sva se. a si naju vidu? a si ti trobu? nič trobu sam gledu :eek:
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 nič trobu sam gledu :eek: a tak debel si gledu? potem pa sva že neki narobe naredla :unsure: no zdaj pa peljem jaz mojega sv-ja na "zadnjo" pot :cry: potem pa grem na "novo" pot s fazerjem :whistle:
zlati Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 a tak debel si gledu? potem pa sva že neki narobe naredla :unsure: no zdaj pa peljem jaz mojega sv-ja na "zadnjo" pot :cry: potem pa grem na "novo" pot s fazerjem :whistle: treba iskoristit suhe ceste :worship:
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 seveda. hja... malo težko mi je pri srcu, ker se poslavljam od prvega resnega motorja. čuden občutek. ne znam opisat, razen to, da se mi tresejo roke in tak hecn mi je okol srca. drgač pa... hecno no.
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 seveda.hja... malo težko mi je pri srcu, ker se poslavljam od prvega resnega motorja. čuden občutek. ne znam opisat, razen to, da se mi tresejo roke in tak hecn mi je okol srca. drgač pa... hecno no. Nič naj se rokce ne tresejo, saj nima duše. Tanov ti bo hitro k srcu prirasel pa bo tastar pozabljen. Pa če mene prašaš. Nič s tastarim na zadnjo furo. Doma naj počaka kupca tak kot je.
PURPLE Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Pa če mene prašaš. Nič s tastarim na zadnjo furo. Doma naj počaka kupca tak kot je. Men se še "potoži" za "tastarim" , ga vozi kolega, tako da ga vidim vsake toliko časa, jebat ga.
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Jel me neko tražio... :whistle:
AlterMann Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Jel me neko tražio... :whistle: :grrr
tati Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Kar tako za družbo :whistle: :winkiss: :naughty: aha...........misliš, da bi me vzeli kljub moji že dolgoletni študentski karieri :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
tati Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 a tak debel si gledu? potem pa sva že neki narobe naredla :unsure: no zdaj pa peljem jaz mojega sv-ja na "zadnjo" pot :cry: potem pa grem na "novo" pot s fazerjem :whistle: kaj to pomeni rozi, da si kupila Fazerja :worship: :worship: :worship:
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 :grrr jaz sem pa mislil, da kakšne mlade pičure... :whistle:
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 :winkiss: :naughty: aha...........misliš, da bi me vzeli kljub moji že dolgoletni študentski karieri :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Itaq. Sam da je študentka :naughty: jaz sem pa mislil, da kakšne mlade pičure... :whistle: :lol1:
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Nič naj se rokce ne tresejo, saj nima duše. Tanov ti bo hitro k srcu prirasel pa bo tastar pozabljen. Pa če mene prašaš. Nič s tastarim na zadnjo furo. Doma naj počaka kupca tak kot je. ma ne bo kar tako pozabljen. sem šla na zadnjo furo, ker sem ga imela pri juretu parkiranega, dobila pa sva se v šentjurju. kaj to pomeni rozi, da si kupila Fazerja :worship: :worship: :worship: jap. točno tako. bom zdaj šla naredit kakšno sliko in ga prilepim sem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se