bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 (popravljeno) Nagec... :naughty: Rozi = nagica :naughty: Popravljeno Oktober 1, 2008. Popravil bmwslo
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 evo. slika narejena. Cestitke. Zdej me pa lahk povabis na kak krog :D
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Nagec... :naughty: Rozi = nagica :naughty: :whistle: Cestitke. Zdej me pa lahk povabis na kak krog :D ni problema. bomo uredili.
Zdrawc Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Zdrawo banda :rolleyes: Rozi čestitke za golfa, pa srečno
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Rozi čestitke za golfa, pa srečno hvala
virt666 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Srecno voznjo z novo pridobitvijo! Barva mi je bolj vsec od SV-ja, pihal bo pa kr ful bol, se bo treba navadit na mal manj plastike spredaj...na moji kanti pr 170 ze kr mal nadlezno prevec piha...
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 A jaz ti pa sploh nisem čestital al kaj ?? Ja Rozi čestitke k nakupu :worship: . Naj ti čimbolje služi uživaj :beer2: :beer2:
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Srecno voznjo z novo pridobitvijo! Barva mi je bolj vsec od SV-ja, pihal bo pa kr ful bol, se bo treba navadit na mal manj plastike spredaj...na moji kanti pr 170 ze kr mal nadlezno prevec piha... hvala ma bomo vidli, kako se bo obnesel. zaenkrat sem naredila 4 km in je še prehitro karkoli napovedovat. vem pa samo to, da bo v čeladi precej tišje :OK: A jaz ti pa sploh nisem čestital al kaj ?? Ja Rozi čestitke k nakupu :worship: . Naj ti čimbolje služi uživaj :beer2: :beer2: hvala tudi tebi.
Mutika Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 evo. slika narejena. Oj, lep! :worship: Bravo, dekle! Čestitam k novemu prjatlčku, želim veliko uživaških kilometrov! Lahko noč, Štamprleki! :D
Zdrawc Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 ka se ti tak sklanjaš, a misliš, sej nisi u đamiji :alien1: Pa dobr jutr wsem
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Dobro jutro . :headbang: za zajtrk crknla grafika na PC-ju :headbang: Slab začetek dober konec pravjo, torej bo dan še dober :beer2: :beer2:
ZD€N€ Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Dobro jutro . :headbang: za zajtrk crknla grafika na PC-ju :headbang: Slab začetek dober konec pravjo, torej bo dan še dober :beer2: :beer2: bo bo in še kako :whistle:
rosse20 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 dobro jutro Oj, lep! :worship: Bravo, dekle! Čestitam k novemu prjatlčku, želim veliko uživaških kilometrov! hvala
Vanga Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Dober dan! :winkiss: Rozi čestitke, pa varno na cesti ti želim. :)
rosse20 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Rozi čestitke, pa varno na cesti ti želim. :) hvala
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Jebiga, sem se moral še tu štemplat... :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se