bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Same ritne, pardon, sitne težave :naughty:
tati Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 jebiga.......še žiwmu človeku se vse nardi.......očitno i ženi :whistle: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: jebiga..............
tati Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 če se pa premal voziš,jebiga :whistle: o presneto, ja baje je to od preveč sedenja na motorju :krneki: :krneki:
rosse20 Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 dober večer iz 05. kako kaj? men je dolg čas, k nimam kaj delat. pa sej bo kmal boljš. jutr grem že domov :whistle:
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Uf, zadnje čase sem pa zgoden :evilgrin: Dobro jutro
ZD€N€ Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Uf, zadnje čase sem pa zgoden :evilgrin: Dobro jutro morgen jst tudi :naughty:
tati Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 da malce izstopam od večine..............dober dan........... :whistle: :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 da malce izstopam od večine..............dober dan........... :whistle: :whistle: ne se sekirat.........večna študentka :whistle:
rosse20 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 dober dan tudi iz oblačnega in toplega kopra. kako ste kaj? boste zrihtali kaj lepega vremena za vikend ali ne?
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 dober dan tudi iz oblačnega in toplega kopra. kako ste kaj? boste zrihtali kaj lepega vremena za vikend ali ne? Itaq Je že naročeno 7 dnevna napoved SLO Kam pičimo čez vikend :whistle:
Mutika Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 En zelo lep dober dan, Štamprli! :worship: Kmalu bo konec tretjega meseca, odkar sem na berglah ... zdaj pa je že malo too much, a ne? :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 En zelo lep dober dan, Štamprli! :worship: Kmalu bo konec tretjega meseca, odkar sem na berglah ... zdaj pa je že malo too much, a ne? :evilgrin: Itaq :whistle: Rolerje gor pa bo šlo :naughty:
rosse20 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Itaq Je že naročeno 7 dnevna napoved SLO torej bom vzela preizkušnjo... sobota-ponedeljek. tako bo. Kam pičimo čez vikend :whistle: jst nekam bom šla, ker morem probat, kako kaj ta motorček gre. Rolerje gor pa bo šlo :naughty: hehe. drugače pa mutika... tudi bergle in motor grejo skupi, preverjeno :whistle: tu v kopru sem videla tudi enega tipa, ki je brez ene noge in se vozi na enem ornk motorju. za birgle pa si je nosilce naredu. :unsure:
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 jaz bi tudi nekam šel... :headbang:
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 jaz bi tudi nekam šel... :headbang: Ti skiro posodim :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 torej bom vzela preizkušnjo... sobota-ponedeljek. tako bo. sploh mi ni jasno, zaka ŽE nimaš registriranega :alien1: drugače pa mutika... tudi bergle in motor grejo skupi, preverjeno :whistle: tu v kopru sem videla tudi enega tipa, ki je brez ene noge in se vozi na enem ornk motorju. za birgle pa si je nosilce naredu. :unsure: Mutika, ne se zajebavat z gležnjem..........odsvetujem iz lastnih izkušenj :krneki:
BremzPenzl Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 sploh mi ni jasno, zaka ŽE nimaš registriranega :alien1: Mutika, ne se zajebavat z gležnjem..........odsvetujem iz lastnih izkušenj :krneki: ...se sn ji reko taco fkraj vsekat, pa bo... ... jas sn to eni kuri nareo, pa je še bolj letala okoli :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se