Zdrawc Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 ...se sn ji reko taco fkraj vsekat, pa bo... ... jas sn to eni kuri nareo, pa je še bolj letala okoli :evilgrin: si že kdaj wido, kaj šele dela, ko gre glawa preč :whistle: ki se te drugač skrivaš :krneki:
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Itaq Je že naročeno 7 dnevna napoved SLO Kam pičimo čez vikend :whistle: Kaj pa Korčula... :whistle:
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Kaj pa Korčula... :whistle: ...pridem...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Ja jutro je ja :krneki: Zaddnje čase zamujaš ? :naughty:
zlati Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 (popravljeno) Kaj pa Korčula... :whistle: zgleda da bo drugi teden :yes: pa dobro jutro vsem :OK: Popravljeno Oktober 8, 2008. Popravil zlati
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Zaddnje čase zamujaš ? :naughty: Ja nekaj se mi dogaja zadnje čase :headbang:
ZD€N€ Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Ja nekaj se mi dogaja zadnje čase :headbang: hvala enako :headbang:
Pips Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Kaj pa Korčula... :whistle: Če jo bote mahnili na Korčulo bi se vam z veseljem pridružil.lp :010
rosse20 Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 dan sploh mi ni jasno, zaka ŽE nimaš registriranega :alien1: zakaj? ker sem ga ravno prejšnji teden pred dežjem kupila in me niti do danes ni bilo doma. sploh pa ne vem, zakaj bi ga imela čez zimo registriranega, če se ne mislim vozit? ga bom pa takoj po mrzli zimi registrirala do tehničnega, ki je 30.6.2009 in potem seveda za celo leto. zdaj pa se mi ne splača zavarovanja plačevat čez zimo, če se ne mislim vozit!
Zdrawc Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 slinawca hwala, k sta poklicala, da smo šli na piwe :beer2: :beer2: :beer2: sicer ni blo Špele, je bla pa wseen fajna, anje :whistle:
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 hwala, k sta poklicala, da smo šli na piwe :beer2: :beer2: :beer2: sicer ni blo Špele, je bla pa wseen fajna, anje :whistle: Jebiga ... Itaq :beer2: :beer2: :beer2:
motoristek Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 hwala, k sta poklicala, da smo šli na piwe :beer2: :beer2: :beer2: sicer ni blo Špele, je bla pa wseen fajna, anje :whistle: Tudi ta ni bila slaba, jebiga :worship:
quomme Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 jutro štamperleki :yea1: še mal pa bo spet vikend :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se