bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 No, danes pa niti nisem zaden :evilgrin: Dobro jutro
ZD€N€ Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 No, danes pa niti nisem zaden :evilgrin: Dobro jutro Dobro jutro :evilgrin: sem pa jaz :headbang:
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Dobro jutro :evilgrin: sem pa jaz :headbang: Nisi, nisi :evilgrin: dobro jutro :rolleyes: Eden pa mora bit :whistle:
rosse20 Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 dober juter če slučajno kdo rabi kaj iz louis-a, grem danes popoldan ali pa najkasneje do te sobote v graz. če kaj rabite, mi lahko pošljete mail: rosvita@siol.net, in napišite kaj potrebujete in dajte prosim link zraven. lahko pa pokličete na mobitel in v tem primeru mi povejte stran v katalogu in pa izdelek s ceno, da ne bom prinesla slučajno kaj narobe. telefonska številka je v profilu. vsak dan je hujša megla. komi čakam, da se mal dvigne, da bom vsaj do sosedov vidla :whistle:
Mutika Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 dober juter če slučajno kdo rabi kaj iz louis-a, grem danes popoldan ali pa najkasneje do te sobote v graz. če kaj rabite, mi lahko pošljete mail: rosvita@siol.net, in napišite kaj potrebujete in dajte prosim link zraven. lahko pa pokličete na mobitel in v tem primeru mi povejte stran v katalogu in pa izdelek s ceno, da ne bom prinesla slučajno kaj narobe. telefonska številka je v profilu. vsak dan je hujša megla. komi čakam, da se mal dvigne, da bom vsaj do sosedov vidla :whistle: Megla? :unsure: V Mariboru je kristalno jasno nebo ... aja, pa dober dan vsem skupaj! :naughty:
motoristek Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 dober juter če slučajno kdo rabi kaj iz louis-a, grem danes popoldan ali pa najkasneje do te sobote v graz. če kaj rabite, mi lahko pošljete mail: rosvita@siol.net, in napišite kaj potrebujete in dajte prosim link zraven. lahko pa pokličete na mobitel in v tem primeru mi povejte stran v katalogu in pa izdelek s ceno, da ne bom prinesla slučajno kaj narobe. telefonska številka je v profilu. vsak dan je hujša megla. komi čakam, da se mal dvigne, da bom vsaj do sosedov vidla :whistle: V Celju se mi je že tudi dvignil... :lol:
ataIBA Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 V Celju se mi je že tudi dvignil... :lol: ... pritisk :evilgrin: !!! Mrtveca pa ne prebudi nobena :unsure: . Niti voda, ki teče skozenj :whistle: . (emšojebigapress). Daj malo hitreje delaj in ne zabušavat, da spraviš noter tistih nekaj jutrišnjih potrebnih urc. LP B)
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 ...komi čakam, da se mi mal dvigne in, da bom sosedo videl :whistle: ... pritisk :evilgrin: !!! Mrtveca pa ne prebudi nobena :unsure: . Niti voda, ki teče skozenj :whistle: .(emšojebigapress). Daj malo hitreje delaj in ne zabušavat, da spraviš noter tistih nekaj jutrišnjih potrebnih urc. LP B) Motoristek vedno hitro dela, da je pol dalje fraj :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 ... pritisk :evilgrin: !!! Mrtveca pa ne prebudi nobena :unsure: . Niti voda, ki teče skozenj :whistle: .(emšojebigapress). Daj malo hitreje delaj in ne zabušavat, da spraviš noter tistih nekaj jutrišnjih potrebnih urc. LP B) Jaz s pogledom naredim, ko drug to naredi v treh dneh.... :lol1:
tati Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 dober dan............ :whistle: :whistle: Zdrawc..........včeri si pa mal zgodi šu spat.........ah...........pa drugič :winkiss: :unsure: :krneki:
AlterMann Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 nič ne bom reku... :rolleyes: in če ni res nujno, me ne ogovarjat :doze:
motoristek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 nič ne bom reku... :rolleyes: in če ni res nujno, me ne ogovarjat :doze: Jebiga...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 nič ne bom reku... :rolleyes: in če ni res nujno, me ne ogovarjat :doze: Dobro jutro :evilgrin: Jebiga... jutroooooooooo :krneki:
zlati Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 si bo treba malo dopusta privoščit,jebiga :naughty:
motoristek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Rastanak se primakao..................................jebiga
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Rastanak se primakao..................................jebiga Bejž že, kaj še delaš tukaj :devil:
motoristek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Bejž že, kaj še delaš tukaj :devil: Odoh ja u desno..... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se