rosse20 Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 dan Pozdrav, Štamprleki! Super, rosi, pa uživaj jutri, dan bo baje krasen! Ravno tapravi za motor. :worship: hvala mutika. bomo se pazili. počakamo še kosilo in potem gasa na motor.
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 hvala mutika.bomo se pazili. počakamo še kosilo in potem gasa na motor. :OK: Naši toteki, no, vsaj en del, pa so že v sedlih ... danes osvajajo Dolenjsko.
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Morgen, jebiga. Vsaj do jutri se vam ne bom pridruzil na cesti, k mi je ena punca sesula bajk. Bemu mast. Upam, da bojo mel rezervne rocke na servisu. Pozdravte ovinke se v mojem imenu.
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Morgen, jebiga. Vsaj do jutri se vam ne bom pridruzil na cesti, k mi je ena punca sesula bajk. Bemu mast. Upam, da bojo mel rezervne rocke na servisu. Pozdravte ovinke se v mojem imenu. Ooo, šment! :huh: Pa nikomur se ni nič zgodilo, upam, razen motorju, ne? Kaj hočeš ... da le ni prevelike škode. In prevelikega šoka. Vsak pleh se porihta ... kosti pa potrebujejo mnogo, mnogo več časa. Lep dan, kljub vsemu! :)
jegrmajstr Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Je kdo jutri za furo do Logarske? :) Da se še jaz javim med 'štamprli' :D Ni nobenega interesenta? Ali vam je to preblizu?:D
virt666 Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 js bom ziher na cesti cez kako urco, ne vem pa še v ktero smer bom usmeru spredno gumo :P mogoče pa logarska niti ni tak švoh ideja...
poggy Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 dobro jutro :worship: lepi dnevi pa ni časa za furo :headbang: Zlati kak te ni časa za furo?? Jaz sem bil na trgatvi, ogreval očetov novi avto, bil celo popoldne na pikniku, pa še za motor se je našel čas... Boš moral obiskati kakšen tečaj time managementa :evilgrin: :evilgrin: Aja, pa br' dan Štamperli, sezone še ni konec juhuhuhuhuhuhu :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Zlati kak te ni časa za furo?? Jaz sem bil na trgatvi, ogreval očetov novi avto, bil celo popoldne na pikniku, pa še za motor se je našel čas... Boš moral obiskati kakšen tečaj time managementa :evilgrin: :evilgrin: Aja, pa br' dan Štamperli, sezone še ni konec juhuhuhuhuhuhu :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Ah jebiga. Z leti človeku dan nekam krajši ratuje kot je bil v mladosti. Jaz sem danes samo: formulo gledal, s prjatlom 1 uro o motorjih čvekal, bil pri drugem prijatlu na rojstnem dnevu, opravil z eno stranko (ne tako na kratko), bil celo popoldne na dveh obiskih pri bližnjih sorodnikih in vmes ene 3 x jedel in zdej mam dost za danes. :evilgrin: Jebiga - itaq :devil: Če me še kdo hoče, naj vazelin s seboj prinese :headbang:
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Ah jebiga. Z leti človeku dan nekam krajši ratuje kot je bil v mladosti. Jaz sem danes samo: formulo gledal, s prjatlom 1 uro o motorjih čvekal, bil pri drugem prijatlu na rojstnem dnevu, opravil z eno stranko (ne tako na kratko), bil celo popoldne na dveh obiskih pri bližnjih sorodnikih in vmes ene 3 x jedel in zdej mam dost za danes. :evilgrin: Jebiga - itaq :devil: Če me še kdo hoče, naj vazelin s seboj prinese :headbang: :eek: :lol1:
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Je blo treba domov prit, da ne bo poštar mojga opravila delal... :yea1: jebiga :naughty:
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Je blo treba domov prit, da ne bo poštar mojga opravila delal... :yea1: jebiga :naughty: Itaq
poggy Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Ah jebiga. Z leti človeku dan nekam krajši ratuje kot je bil v mladosti. Jaz sem danes samo: formulo gledal, s prjatlom 1 uro o motorjih čvekal, bil pri drugem prijatlu na rojstnem dnevu, opravil z eno stranko (ne tako na kratko), bil celo popoldne na dveh obiskih pri bližnjih sorodnikih in vmes ene 3 x jedel in zdej mam dost za danes. :evilgrin: Jebiga - itaq :devil: Če me še kdo hoče, naj vazelin s seboj prinese :headbang: Stari pa ti si pravi multipraktik :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Stari pa ti si pravi multipraktik :naughty: :naughty: Itaq - nadaljevanje sledi :naughty:
tati Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 da vas vsaj malo pozdravim, da navte misnli, da me je že pobralo.......... :krneki: :krneki: :krneki: dobro jutro :yea1: :yea1: :yea1:
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 (popravljeno) da vas vsaj malo pozdravim, da navte misnli, da me je že pobralo.......... :krneki: :krneki: :krneki: dobro jutro :yea1: :yea1: :yea1: Nič ne mislimo. Je še prezgodaj :yawn: Dobro jutro :hooray: Popravljeno Oktober 13, 2008. Popravil bmwslo
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 jutro... :hooray: welkombak :worship:
AlterMann Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 jutro... :hooray: welkombak :worship: itaq ... :naughty:
motoristek Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Brez mene itaq ne gre... :lol1:
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Brez mene itaq ne gre... :lol1: Itaq jutro v ŽALEC :krneki: Itaq
AlterMann Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Brez mene itaq ne gre... :lol1: ne more gret.... :rolleyes:
ataIBA Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Dobro jutro sosedje. A ste opazli, da ta teden nikam ne mine, vikend je pa minil tak hitro, kot da bi špricer spil.... Aja, a gremo kam? Vreme je kičasto :whistle: ,
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 en 03 vsem skupaj... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se