ataIBA Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Planirana fura danes popoldne + vikend odpade :cry: . Jutri delovna sobota! Prva zamenjava je na poročnem vikendu v Kobaridu, druga peče svijo na Abrahamu. Benti, pa sem se že vido v kombinaciji Motoristek, Zlati, Emil in naš dečko Igorr kak pičimo na jug.... Po Zdrawčwvo - jebiga. Jutri popoldne pa ?????
EURO Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Mal sem pozen, vseeno, dobro jutro in se en lep dan. :worship: :worship: :worship:
Zdrawc Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 mora bit kar zajebano, če ma člowek preweč cajta, pa nea ve kak ga ponucat :whistle:
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Brrrrrr juter ;) bro jutro br dan Mutika- pa ne o prahu prosim :krneki: Mal sem pozen, vseeno, dobro jutro in se en lep dan. :worship: :worship: :worship: Joj joj kaj jaz danes zamujam. Pozdravljeni vsi zgublenci :beer2: in seveda posebej draga zgubljenka :winkiss:
rosse20 Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 ma suzi... sem se že spraševala, če si še med živimi. in vidim, da si. :worship:
suzi Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 ma suzi... sem se že spraševala, če si še med živimi.in vidim, da si. :worship: :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss: :winkiss:
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Planirana fura danes popoldne + vikend odpade :cry: . Jutri delovna sobota! Prva zamenjava je na poročnem vikendu v Kobaridu, druga peče svijo na Abrahamu.Benti, pa sem se že vido v kombinaciji Motoristek, Zlati, Emil in naš dečko Igorr kak pičimo na jug.... Po Zdrawčwvo - jebiga. Jutri popoldne pa ????? Slišal iz prve roke, da je doli burja in jutri celo pojača :headbang: tako, da bom jaz verjetno šel malo po Slo... :yea1:
ataIBA Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Slišal iz prve roke, da je doli burja in jutri celo pojača :headbang: tako, da bom jaz verjetno šel malo po Slo... :yea1: Od 9h do 12h sem v Hočah. Če pokneš mimo, žlajfaj. Po 12 uri pa tudi jaz dunem nekam, ker grem na firmo z motorčkom. LP.
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Od 9h do 12h sem v Hočah. Če pokneš mimo, žlajfaj. Po 12 uri pa tudi jaz dunem nekam, ker grem na firmo z motorčkom.LP. Po vsej verjetnosti se grem poslovit od moje... :winkiss:
poggy Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Jebiga-jeki, lahko noč :worship: :whistle:
AlterMann Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 kje pa je motoristek... :unsure: a spet na fejsbuku visi ... :rolleyes:
motoristek Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 kje pa je motoristek... :unsure: a spet na fejsbuku visi ... :rolleyes: :kva2: juterček v vse regije... :yea1:
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 sej zastopim, da ti študenterija ob 11ih woši dobr jutr, sam da ti pa takile tole delajo..... poorkamadona
ataIBA Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 sej zastopim, da ti študenterija ob 11ih woši dobr jutr, sam da ti pa takile tole delajo..... poorkamadona Maš prav, zato pa :drunk: in :yawn: ter :zzz: , po domače - siesta v tej vročini.
Mutika Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 :unsure: Kaj že vsi spite ??? Hm, potemtakem pa lahko noč, Štamperli! :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se