Lojze Knapić Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 A mene misliš :eek: ne se neumnega delat, če to nisi :naughty:
bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 ne se neumnega delat, če to nisi :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
AlterMann Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 :beer2: ja pol pa - na zdravje....
Mutika Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Dobro jutro, Štamprli! :worship: Vidim, da ste že v formi ... z 01 vred! :whistle:
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 dajmo mami :OK: še 5 pa legenda.... :worship:
Mutika Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 dajmo mami :OK: še 5 pa legenda.... :worship: Iiiiii, pa res! :blush:
bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Iiiiii, pa res! :blush: Jebi ga Mutika, neboš več dolg carica :winkiss:
zlati Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 jutro :evilgrin: zaspal :headbang: :headbang: :eek: :lol1:
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 1. V imenu Piva in Laškega in Svetega Zlatoroga. Amen 2. Pir naš, ki si v Laškem posvečeno bodi tvoje ime, pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v Laškem tako v Trojanah. Daj nam danes naš vsakdanji pir in odpusti nam naše dolgove v gostilnah, kakor tudi mi odpuščamo našim dolžnikom in ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega! 3. Verujem v Boga Očeta Vsemogočnega, Stvarnika nebes piva. In v Laškega Zlatoroga, Sina njegovega edinega Laškega Piva. 4. Sveti Pir, varuh moj, bodi vedno ti z menoj; stoj mi noč in dan ob strani vsega Uniona me brani! Prav prisrčno prosim te, varuj me in vodi me! Amen 5. Tebe ljubim, Zlatorog moj, ti si ohranil me nocoj; tebi spanje posvetim, dušo in telo izročim O Pivo, vodi me po nedolžni poti in ob smrti pridi mi s sixpackom nasproti. 6. Slava Pivu in Laškemu in Svetemu Zlatorogu,- Kakor je bilo na začetku, tako zdaj in vselej in vekomaj. Amen 7. Moj Pir, žal mi je, da sem grešil in žalil tebe, ki si moj najboljši Oče. Trdno sklenem da se bom poboljšal. Pomagaj mi s svojo milostjo. Amen 8. Molitev pred jedjo Zlatorog , blagoslovi nas in te darove, ki jih bomo po tvoji dobroti prejeli. Po Zlatorogu, našem Pivu. Amen 9. Molitev po jedi Zahvaljujemo se ti, Vsemogočni Pir, za tvoje dobrote, ki živiš in kraljuješ vekomaj. Amen _________________ Čeprav nisi rojen v siromašni kolibi, bodi kljub temu skromen, takrat boš kot lotosov cvet, ki raste izven močvirja.
Furioso Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Hojladrija, štamperljia :fredy:
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Hojladrija, štamparljia :fredy:
zlati Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 baje lahko grem ob dveh domov :naughty:
AlterMann Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 pri nas oni pa ta pridni ob enih mi ta žlehtni pa ob štirih.... :naughty:
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 baje lahko grem ob dveh domov :naughty: Jaz šele ob dveh začnem .... :lol1:
tati Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 lep pozdravček........... :naughty: :naughty: :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Jaz šele pr dveh začnem .... :lol1: ...jaz tudi :beer2: :beer2: bog štamprli, še malo pa bo martinovo :worship:
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 ...jaz tudi :beer2: :beer2: bog štamprli, še malo pa bo martinovo :worship: To je še le ogrevanje... :beer2:
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 1. V imenu Piva in Laškega in Svetega Zlatoroga.Amen 2. Pir naš, ki si v Laškem posvečeno bodi tvoje ime, pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v Laškem tako v Trojanah. Daj nam danes naš vsakdanji pir in odpusti nam naše dolgove v gostilnah, kakor tudi mi odpuščamo našim dolžnikom in ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega! 3. Verujem v Boga Očeta Vsemogočnega, Stvarnika nebes piva. In v Laškega Zlatoroga, Sina njegovega edinega Laškega Piva. 4. Sveti Pir, varuh moj, bodi vedno ti z menoj; stoj mi noč in dan ob strani vsega Uniona me brani! Prav prisrčno prosim te, varuj me in vodi me! Amen 5. Tebe ljubim, Zlatorog moj, ti si ohranil me nocoj; tebi spanje posvetim, dušo in telo izročim O Pivo, vodi me po nedolžni poti in ob smrti pridi mi s sixpackom nasproti. 6. Slava Pivu in Laškemu in Svetemu Zlatorogu,- Kakor je bilo na začetku, tako zdaj in vselej in vekomaj. Amen 7. Moj Pir, žal mi je, da sem grešil in žalil tebe, ki si moj najboljši Oče. Trdno sklenem da se bom poboljšal. Pomagaj mi s svojo milostjo. Amen 8. Molitev pred jedjo Zlatorog , blagoslovi nas in te darove, ki jih bomo po tvoji dobroti prejeli. Po Zlatorogu, našem Pivu. Amen 9. Molitev po jedi Zahvaljujemo se ti, Vsemogočni Pir, za tvoje dobrote, ki živiš in kraljuješ vekomaj. Amen _________________ Čeprav nisi rojen v siromašni kolibi, bodi kljub temu skromen, takrat boš kot lotosov cvet, ki raste izven močvirja. :worship: :worship: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 To je še le ogrevanje... :beer2: ogrevanje preden nas skuri :devil: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Zato pa dejmo, dokler še lahko
Mutika Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Jebi ga Mutika, neboš več dolg carica :winkiss: Se vidi, da se staram ... :whistle: :naughty: ... še 3 :worship: ... le še na totek straneh! Lahko noč, Štamprli! :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Se vidi, da se staram ... :whistle: :naughty: ... le še na totek straneh! Lahko noč, Štamprli! :winkiss: ...čestitam za 5 jurjof :worship: da neoš pozabla za rundo dat v torek :naughty:
Mutika Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 o, legenda.... :worship: :yes: Kaj to pomeni, da sem coprnica ratala? O:-) ...čestitam za 5 jurjof :worship: da neoš pozabla za rundo dat v torek :naughty: Se ma na totek straneh zmenla! :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se