Furioso Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Kaj zaj, banda, še nea spite? :P
poggy Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 kva je zaspane..................... :whistle: :winkiss: Čuj ne ti meni zaspane :naughty: :naughty: Drugače pa vsem ostalim (seveda tudi tebi tati) lahko noč, pa fajn se mejte :evilgrin: :evilgrin:
quomme Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Dobro jutro :whistle: uuu, eni so pa zgodni :wacko: drugač pa dober juter vsem
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Dobro jutro :whistle: mamicu mu ......04:41 jutro vsem
bmwslo Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 mamicu mu ......04:41jutro vsem Jebiga Je treba delat, ne pa okol ga srat. Sem pa vseeno zdajle z Zlatijem en kofe spil :OK: štamprli.... Itaq, da ga imamo, pa vseeno hvala
motoristek Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Da bi poklicala :headbang: jebiga
tati Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Čuj ne ti meni zaspane :naughty: :naughty: Drugače pa vsem ostalim (seveda tudi tebi tati) lahko noč, pa fajn se mejte :evilgrin: :evilgrin: včeri si mel razruračico v elementu...... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: jebiga..........saj veš, je precej podobna meni, jaz sem baje tudi kot torpedo na pohodu in rabim veliko placa, pa še itak vse zvrnem :krneki: :naughty:
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Da bi poklicala :headbang: jebiga Da bi poklicala :headbang: jebiga to pa NE
motoristek Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Da bi poklicala :headbang: jebiga to pa NE bosanci...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 bosanci... itaq :headbang: tapravi
bmwslo Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 bosanci... Jebote bolan nemoj da se sekiraš za jednu kaficu :whistle: itaq :headbang: tapravi ... i ti isto :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Jebote bolan nemoj da se sekiraš za jednu kaficu :whistle: ... i ti isto :whistle: koji ti je vrag njofra :lol1:
bmwslo Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 koji ti je vrag njofra :lol1: Ej bolan nemoj ti meni Jebiga :lol1: P.S. Samo za ZD€N€-ta in Motoristek-a Čitaj ovde.
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Ej bolan nemoj ti meni Jebiga :lol1: P.S. Samo za ZD€N€-ta in Motoristek-a Čitaj ovde. Hvala za uradni del (pročitaj ovdje) :worship: :worship: :worship:
zlati Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Da bi poklicala :headbang: jebiga sva enga na brzake neplansko :naughty:
motoristek Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) Jebote bolan nemoj da se sekiraš za jednu kaficu :whistle: ... i ti isto :whistle: Ko bi kafu pio... :beer1: Popravljeno November 4, 2008. Popravil motoristek
AlterMann Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Ko bi kafu pio... :beer1: ko je ne bi, ja bih njega jebo.... :naughty:
poggy Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 včeri si mel razruračico v elementu...... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: jebiga..........saj veš, je precej podobna meni, jaz sem baje tudi kot torpedo na pohodu in rabim veliko placa, pa še itak vse zvrnem :krneki: :naughty: Sploh mi nea govori, me postaja kr malo strah :unsure: :unsure:
motoristek Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 ko je ne bi, ja bih njega jebo.... :naughty: saj sem v službi :whistle: lahko pivo pijem... :naughty: @poggi, zdaj dobil... :yea1:
Zdrawc Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) lahko pivo pijem... :naughty: jebeš lahko piwo......to ni neč :krneki: marš kej tajga :evilgrin: Popravljeno November 4, 2008. Popravil Zdrawc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se