motoristek Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) jebeš lahko piwo......to ni neč :krneki: marš kej tajga :evilgrin: Mišleno je bilo, da lahko, ko me noben ne vidi... :whistle: Drugače pa tako pijem lahko, ker pijem Union :naughty: Popravljeno November 4, 2008. Popravil motoristek
bmwslo Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 sva eno na brzake neplansko :naughty: (redaljka) :naughty: :whistle:
tati Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Sploh mi nea govori, me postaja kr malo strah :unsure: :unsure: no, saj ni tako hudo, še huje se lahko zgodi......... :naughty: :naughty: :winkiss:
Mutika Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Dobro jutro, dober dan, dober večer in lahko noč, Štamprli! :evilgrin: :whistle: :worship:
bmwslo Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Dobro jutro Štamperlland, Totiland, Knapićland, Alterland in ostale manj pomembne MS pokrajine :whistle:
bmwslo Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Kje pa ste :devil: . A še spite :eek:
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Kje pa ste :devil: . A še spite :eek: jutro :naughty: :grrr spimo
bmwslo Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 jutro :naughty: :grrr spimo tule ko sem ti voščil dobro jutro si še spal ko polh :evilgrin:
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 tule ko sem ti voščil dobro jutro si še spal ko polh :evilgrin: :worship: :worship: :worship:
poggy Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Ja dobro jutro bandaaa... Kaj je zaj Zlati? Si že bil tam? Že imaš ceno za cevi? :unsure:
maus Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 dobro yutro štamperlke :whistle:
rosse20 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Kje pa ste :devil: . A še spite :eek: jaja. smo spali. zdaj pa smo se zbudili :yawn:
MATjuska Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Da, Štamprlekija! A je pri vas tudi kaj sončka (tako kot pri nas)? :naughty:
motoristek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Tudi pri nas, jebiga... :winkiss:
rosse20 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 ne vem, kako je drugod po celjskem, vendar tukaj v libojah sije sonček izza oblakov. je tako moteče, da moram ruleto spustit, da lahko tukaj pišem :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 malo pozn, pa..... pozn NI nikoli :naughty:
Mutika Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Dober dan. Kak ste kaj, Štamprleki? :whistle:
bmwslo Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 (popravljeno) Jebiga, evo mene iz žabarije. Cvičko vas vse lepo pozdravlja. Fant se kar dobro drži :worship: Pa tati tudi dobro zgleda :whistle: . Sva mal predebatirala moto sceno in dalje delat . Zdaj pa je** :whistle: Motoristek, ti pa takoj nehaj tisto Bihaško porcijo limat povsod, ker sem tok lačen da se mi vrti, pol pa tiste dobrote gledam .... Grem gledat, če se me bo moja kaj usmilla :unsure: Popravljeno November 5, 2008. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se