bmwslo Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 jutro... :yawn: Da me neboš požru, ko tolk zehaš :unsure:
motoristek Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Didika me v luft spravla... :rolleyes: ...jutri pa na motor... :whistle:
bmwslo Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 (popravljeno) ...jutri pa na motor... :whistle: Itaq Popravljeno November 8, 2008. Popravil bmwslo
AndiGS Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Dobro jutro vsem.Kaj ste eni že v penziji in ne morete spat,da ste tako zgodnji?
bmwslo Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Dobro jutro vsem.Kaj ste eni že v penziji in ne morete spat,da ste tako zgodnji? :lol1: :lol1: Nismo še, se pa pripravljamo da bi lahko čimprej šli in potem užival na motorju . Kaj pa je to še cca 13 let pa smo tam :whistle:
poggy Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Dobro jutrooo... :naughty: :lol1: :lol1: Nismo še, se pa pripravljamo da bi lahko čimprej šli in potem užival na motorju . Kaj pa je to še cca 13 let pa smo tam :whistle: Kaj jamraš, ti jo boš vsaj dočakal, kaj pa mi, uboga mlada generacija... :unsure:
motoristek Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Dobro jutro vsem.Kaj ste eni že v penziji in ne morete spat,da ste tako zgodnji? :lol1: :lol1: Nismo še, se pa pripravljamo da bi lahko čimprej šli in potem užival na motorju . Kaj pa je to še cca 13 let pa smo tam :whistle: Midva bova skupaj šla... :whistle:
bmwslo Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Dobro jutrooo... :naughty: Kaj jamraš, ti jo boš vsaj dočakal, kaj pa mi, uboga mlada generacija... :unsure: Vam gre že zdaj tak, kot da ste v penziji :lol1: :lol1: Midva bova skupaj šla... :whistle: Itaq :smoke:
poggy Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Vam gre že zdaj tak, kot da ste v penziji :lol1: :lol1: Itaq :smoke: Hahahahahahahahaha :worship: :worship: :worship: :worship:
tati Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Hahahahahahahahaha :worship: :worship: :worship: :worship: vidim, da vas tole depresivno vreme že kar ubija al kaj............., da same neumnosti pišete.......... :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 eni jih pišejo.......taeni jih znamo pa delat tud :naughty:
Mutika Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 eni jih pišejo.......taeni jih znamo pa delat tud :naughty: :worship: So pa takšni, ki same neumnosti počnejo, pa mislijo, da so iber pametni ... :evilgrin: !
motoristek Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 jutro, Didi preganja.... :yea1:
zlati Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 dobro jutro :yea1: mene pa Marta :whistle:
motoristek Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Za 15 minut grem... :yea1:
bmwslo Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Za 15 minut grem... :yea1: Kar mirno, brez panike :whistle:
AndiGS Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Dobro jutro.Mater,zgleda da sem spet pri ta zadnjih. Ampak sonček se že prebija skozi oblake in meglo,bomo popoldne zakurblali!
rosse20 Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 dober juter. nisi zadnji, smo še nekateri za tabo :whistle:
bmwslo Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 dober juter. nisi zadnji, smo še nekateri za tabo :whistle: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se