poggy Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Zlati je dal za rundo, jebiga... :yea1: Pripelji ga še kaj k nam v Lj :naughty: :naughty:
AndiGS Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Zaključil službo,zaključil vse,prinesel majolko rujnega domačega v dnevno pred računalnik-mater se je porihtalo vino od zadnjič.Na zdravje vseh vas,pil ga bom jaz.
tati Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Zaključil službo,zaključil vse,prinesel majolko rujnega domačega v dnevno pred računalnik-mater se je porihtalo vino od zadnjič.Na zdravje vseh vas,pil ga bom jaz. kako je enim fajn...... :worship: :naughty: :krneki:
PURPLE Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Na zdravje vseh vas,pil ga bom jaz. Škoda, da imam motor že v globoken spancu, bi prišu na kak deci, pa drugo leto.
AndiGS Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Vreme še bo,sodi so pa še polni :whistle:
bmwslo Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Škoda, da imam motor že v globoken spancu, bi prišu na kak deci, pa drugo leto. Odkonzerviraj. Zime letos sploh ne bo :whistle:
Mutika Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Zdravo, sosedje Štamprleki! :worship: Danes sem totalno "zadeta". Legalno. :whistle: So mi z injekcijami gleženj prepikali, vse prej kot prijetna zadeva :cry: , a sem bila potem kot na tripu. Lep večer!
AndiGS Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Zdravo, sosedje Štamprleki! :worship: Danes sem totalno "zadeta". Legalno. :whistle: So mi z injekcijami gleženj prepikali, vse prej kot prijetna zadeva :cry: , a sem bila potem kot na tripu. Lep večer! Hvala bogu,da se zadevam kar po domače! :worship:
Zdrawc Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Zaključil službo,zaključil vse,prinesel majolko rujnega domačega v dnevno pred računalnik-mater se je porihtalo vino od zadnjič.Na zdravje vseh vas,pil ga bom jaz. pr nas pa vino ni kej prida.......... bo pa pir čez en cajt glih prow mrzu Na zdrawje :beer2: :beer2:
zlati Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Odkonzerviraj. Zime letos sploh ne bo :whistle: še par ur pa gas :grim
bmwslo Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 še par ur pa gas :grim Tak se govori . :worship:
PURPLE Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Odkonzerviraj. Zime letos sploh ne bo :whistle: Jas bi še bil za sezono, pa mi stric Bosch pravi da je dovolj, jebi ga.
bmwslo Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Jas bi še bil za sezono, pa mi stric Bosch pravi da je dovolj, jebi ga. Jebiga, men pa teta VOC :unsure:
motoristek Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Vreme še bo,sodi so pa še polni :whistle: ...pridem...jebiga
motoristek Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 dobro jutro :rolleyes: Srečno... :yea1: javi se...
zlati Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 počasi štartam,temperatura ugodna,samo da še dež malo počaka,se beremo :yea1:
bmwslo Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 počasi štartam,temperatura ugodna,samo da še dež malo počaka,se beremo :yea1: :worship: :worship:
ataIBA Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 počasi štartam,temperatura ugodna,samo da še dež malo počaka,se beremo :yea1: Pa menda ja ne na motor :naughty: ? Kaj greš v Celje :evilgrin: ? Za dalje tak ni :whistle: ! Da te nebo reuma zvila ko presto :krneki: . Aja, dobro jutro sosedje.
maus Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 poštamperlke ... yutro :004 štampelci :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se