tati Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 ka je že tu smešnega? sem pač ženska, ki misli, da si nas povabil na klopce preed avtobusno postajo :kva2: :kva2: ne seri, veš da je za tati že šentjur nedosegljiv :wacko: , sej weš Štorski sindrom :whistle: (predawč) ja, ja - smešno ne :devil: :P bi bilo fajn kakšen velik zemljevid sekcije gor nalimat, da se mal razgledam po krajih, ki jih ne poznam :grim
rosse20 Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 mene na žalost ne bo, ker delam tako v sredo kot v četrtek popoldan (zato, da bom lahko drug teden prosta, ker bom skočla mal do morja) :closedeyes:
Zdrawc Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 bi bilo fajn kakšen velik zemljevid sekcije gor nalimat, da se mal razgledam po krajih, ki jih ne poznam :grim Lej tati tole je na grobo[attachmentid=76789], za podrobnejše raziskovanje posameznih delov naše lepe sekcije, pa se boš morala zmenit z lokalnimi Štamprli :grim
KeC Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Hmmm čakte mal, ta teden naj bi blo v četrtek je tko? :hmm: Jebemu čist zmede, sem mislu da je sreda, v četrtek bom jst že v Sarajevu. :glare:
border Objavljeno Julij 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 ti si tud slovniško jezero.. :grrr Eh... zatipkal sem se O in I sta skupaj... B) Na hitro sem pogledal na map, ki ga je prlepu Špilferderber... pa je gor narisano jezero, pa sm mislu da je to to... jeb*t ga, spadm pač med "zmotljive ljudi"... a je tole zaščitena znamka, al si lahko jaz tudi prilimam v podpis Ja to si lahko date vsi v podpis.
suzi Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 a gremo z busom :? Ja. vas bom kr jaz zapelala, ker avtous pa vozim, če že motorja ne znam :OK:
Špilferderber Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 jeb*t ga, spadm pač med "zmotljive ljudi"... če hočeš bit' Štamprl, ne smeš bit' zmitljiv.. :huh:
mare Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) @border tista slikca v podpisu je super sam :hmm: a mam sam jest tak občutek da smo vsi mal zgubljen ratal ko ni več sporeda v tvojem podpisu? predlagam spet novo referedumsko vprašanje naj border vrne spored v podpis? 1.DA 2.NE 3.MI JE RAVNO Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil mare
Zdrawc Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) naj border vrne spored v podpis? 1.DA a se zadosti vidi :hmm: Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil Zdrawc
border Objavljeno Julij 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) če hočeš bit' Štamprl, ne smeš bit' zmitljiv.. Važn je, da si ti nezmotljiv in popravljaš nas zmotljive. :) 2. NE Ne ne... predlagam Mareta za novega informatorja. :OK: Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil border
Špilferderber Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Važn je, da si ti nezmotljiv in popravljaš nas zmotljive. :) :OK: pač, špil se zgrozi, ko mu kdo kleveta turistični biser v osrčju kozjanskega.. p.s. .)
Hanzi Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Moram rečt, da se je bilo kar lepo ponoči vozit po vaših krajih in poslušat potočke in ptičke ter gledat v zvezde. Pa še to smo se vozili brez luči , da nnismo motili nočnega miru in smo luč prižgali samo ob bližajočem avtu
bmwslo Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Da naj vrne A zdej že vemo kateri dan ?? Pa na avtobusni ?
KeC Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Hanzi pozdravljen v našem peskovniku. Kje, s čim in s kom si se potepal po naših koncih?
Špilferderber Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 nazadnje s peciklnom čez naše konce.. in nato en teden dni krementiral, v kakih rovtah živimo :D
tati Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Moram rečt, da se je bilo kar lepo ponoči vozit po vaših krajih in poslušat potočke in ptičke ter gledat v zvezde. Pa še to smo se vozili brez luči , da nnismo motili nočnega miru in smo luč prižgali samo ob bližajočem avtu :slap: :slap: :slap: le kje si se potepal........... Zdrawc - hvala za pomoč......... sem že skoraj spet spregledala Štore......... :( :( :hmm: , ker so tako majhne...
zlati Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 DA če ne bom jest ker sem bolj bliz pa hiter že v torek na postaji :kva2:
brzi Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) sm že včiri reku da,takoj nazaj js sploh nič več nevem :D ka v četrtek je to-------??? Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil brzi
KeC Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Brrrm danes na Mariji? Če si bil se drugič ustavi na kakšni kavici na vrhu :D P.S. 5x sem jo položil, matr je pasalo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se