tati Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 No, pa smo spet tukaj. Dobro jutro :evilgrin: Kot vidim so nas spet osrečili z novostmi na forumu. Upam, da vse deluje b.p. :whistle: si me pa prehitel...........dj :winkiss:
bmwslo Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 si me pa prehitel...........dj :winkiss: :winkiss:
motoristek Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Kaj je novega :hmm: nič ne vidim :eek: jutro, jebiga... :winkiss:
motoristek Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 :krneki: Kaj se skrivaš, a maš rojstni dan? :lol1: Jutro v totiland... :beer2:
Furioso Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Kaj se skrivaš, a maš rojstni dan? :lol1: Jutro v totiland... :beer2: Kmalu, kmalu,... :naughty: :D
AndiGS Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Dobro jutro vsem.Pa smo ga dočakali-veseli december namreč.Ta mesec pa v službi samo še nosim koledarje in buteljke naokrog. :naughty:
motoristek Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Dobro jutro vsem.Pa smo ga dočakali-veseli december namreč.Ta mesec pa v službi samo še nosim koledarje in buteljke naokrog. :naughty: ...pridem...
bmwslo Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Dobro jutro vsem.Pa smo ga dočakali-veseli december namreč.Ta mesec pa v službi samo še nosim koledarje in buteljke naokrog. :naughty: ... pridi ... :whistle:
rosse20 Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 dobro jutro slovenija in njeni prebivalci.
Mutika Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Ojla, Štamprljad! :worship: Ste že danes kaj pametnega naredili? Jaz (skoraj) nič ... le terapije. :P
rosse20 Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Ojla, Štamprljad! :worship: Ste že danes kaj pametnega naredili? Jaz (skoraj) nič ... le terapije. :P no ja. odvisno kaj je za koga pametno. jaz sem na faxu od zjutraj in bom tu še do 17.30, potem odpade naprej :naughty:
ataIBA Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Ej sosedje! Neko pijačo si bomo morali zmislit pred novim letom :grupni: . Ma vsi smo na 20 minut narazen :P .
bmwslo Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Ej sosedje! Neko pijačo si bomo morali zmislit pred novim letom :grupni: .Ma vsi smo na 20 minut narazen :P . Maš prav. Jaz sem od Motoristeka še manj :whistle:
zlati Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Maš prav. Jaz sem od Motoristeka še manj :whistle: jaz pa nekje vmes :grupni: :grupni:
Mutika Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Ej sosedje! Neko pijačo si bomo morali zmislit pred novim letom :grupni: . Samo hateki, al pucke tudi? :whistle:
bmwslo Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Samo hateki, al pucke tudi? :whistle: vsi deri majo voljo in čas :beer2: :beer2: :beer2: V skrajnem primeru se dobimo na MNZ-ju 13.12. :beer2: :beer2: :beer2:
Mutika Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Al pa mogoče ... danes smo na mariborskih straneh objavili tole: Toteki smo ena vesela združba, najbolj zagriženi pa se tudi redno dobivamo ob torkih zvečer, v pizzeriji Ali na ... kak je tam sploh naslov? :hmm: Mah, si bom pa še tega zmislila, torej, v pizzeriji Ali, na ulici Skreniizšentiljskenalevo, hišno številko pa prepuščam domišljiji vsakega posameznika. SOGLASNO smo se odločili, da bomo prihajajoče novo leto proslavili kar tam, ker imajo namreč odlično kuhinjo (celo osebni prijatelj D. Murka je le chef de cuisine :whistle: :naughty: :P ), imamo pa tudi že datum: novoletno obarvan totek-torek bo v torek, 23. decembra 2008, od 19.30 dalje! Dobrodošli vsi, ki imate radi sproščeno in prijetno družbo, ne glede na vremenske razmere! Lahko noč. :winkiss:
motoristek Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Danes si zaspal?... jebiga
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se