Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mhm, mene pa čaka tona opravkov če se hočem v četrtek spravit na pot. Fak ne vem če mi bo uspel vse zrihtat. :doze:

Objavljeno

Mhm, mene pa čaka tona opravkov če se hočem v četrtek spravit na pot. Fak ne vem če mi bo uspel vse zrihtat. :doze:

pač ne boš šel.. :devil:

Objavljeno

Jebemu ob tej uri si upaš to napisat :nono:

:P

Objavljeno

Jebemu ob tej uri si upaš to napisat :nono:

:P

Pusti mladiče, majo počitnice :grim

lejga KeC, upam, da bo še kaj ostalo(mislim pira) od Sarajeva, ker mi bomo dol en tedn za teboj :grim

žejni, ker bo wroče B)

Objavljeno

kaj pa rabiš za par dni :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno

kaj pa rabiš za par dni :hmm: :hmm: :hmm:

@ tati: Za sabo ne veliko :D sam me še čaka nekaj nujnih opravkov v teh 2 dneh

@ Zdravc: sem poklical Željkota in urgiral da more sarajevska pivovara povečat proizvodnjo. Pravijo da so pripravljeni ampak nisem čist ziher. :grrr

Objavljeno

Dan, s soncem obsijan B)

sem pridna ta teden veš Zdrawc, vsak dan lepo z motorjem domov in nazaj v ljubljano v službo, včeraj tudi enega motorja nisem srečala na celi poti, no danes zjutraj jih je bilo par........ :naughty: :naughty:

Objavljeno

A bi vi mal napisal, kadaj gre kdo v Sarajevo, da vem s kom bom sobo delil . :lol1:

Jaz grem mogoče že čez vikend ali pa začetek tedna .

Objavljeno

A bi vi mal napisal, kadaj gre kdo v Sarajevo, da vem s kom bom sobo delil . :lol1:

Jaz pa Lev greva v četrtek zjutraj in bova v tistih koncih nekje do nedelje ali ponedeljka (odvisno od službe :cry: )

Spanje verjetno pri Amri, hrana na baščaršiji in iliđi, pivo pa kod Željkota :D

Objavljeno

kje se zdaj dobite - mo jutri.. :? :? .......mogoče se pa celo pridružim, če ne bom preveč sesuta, ker šibam danes v nočno in potem še 8 ur dnevnega šihta..... :huh: in bom zelo :zzz: :zzz:

Objavljeno

mi štartamo v petek 4.8. najprej za Livno, potem pa bomo v nedeljo 6.8. v Sarajevu v ponedeljek pa naprej za Beograd po vsej verjetnosti :grim

Objavljeno

Jaz pa Lev greva v četrtek zjutraj in bova v tistih koncih nekje do nedelje ali ponedeljka (odvisno od službe :cry: )

Spanje verjetno pri Amri, hrana na baščaršiji in iliđi, pivo pa kod Željkota :D

Ja se zna zgodit, da se vidimo. Tudi midva z ženko bova poskusla spat pri Amri. :yea1:

Objavljeno

če lahko naredim še eno reklamo..

na Iliđi, pri Brači Brajlovič (ravno ven iz sarajeva, mimo razsutega večbarvnega dijaškega doma, preko miljatske pa desno, restavracija v srbskem delu mesta tik ob Miljatski) imajo za specialiteto hiše z.m.a.g.o.v.a.l.n.e. telečje ražnjiče.. neponovljive.. toplo priporočam, čeprav mogoče niso najcenejša roba..

za ljubitelje pjevaljke pa Bazeni, obvezno (pa še blizu Amre je)

obvezno štempljanje v klubu Underground, na koncu čaršije (bmwslo, poišči željkota)

PA ŠE TO:

obvezen prenos pozdravov tako željkotu kot amri od špilferderberja, (unega, ki je bil tam lani na koncertu Bijelo Dugme)

Ja se zna zgodit, da se vidimo. Tudi midva z ženko bova poskusla spat pri Amri. :yea1:

pokliči jo prej, da rezerviraš.. sicer ima za enih 8-10 ljudi placa, a moto sezona je tu..

Objavljeno

Aaaa dejte šele jutri, jaz danes zvečer kličem in če zvem da mi je kak slovenc odžrl plac se pazite :D

Objavljeno

Aaaa dejte šele jutri, jaz danes zvečer kličem in če zvem da mi je kak slovenc odžrl plac se pazite :D

Če jo boš glih klical,dej jo vprašaj še za pol iz 6. na 7.8. (3motorji, 6ljudi) :?

Objavljeno

Če jo boš glih klical,dej jo vprašaj še za pol iz 6. na 7.8. (3motorji, 6ljudi) :?

Ok klical bom zvečer tako da ti sporočim če kaj zvem.

Objavljeno

Jst sem bil ta vikend v Sarajevu, sicer z avtom, pa sem dobil en lep podpis:

post-4184-1153827285_thumb.jpg

post-4184-1153827285_thumb.jpg

Objavljeno

Ja, avtoradio, pa hvala bogu men nič drugega!

V nedeljo med 13. in 14. uro je bil avto parkiran v ulici Obala Kulina Bana, to je med baščaršijo in reko Miljacko. Ulica ful prometna, pa noben vidu! :blush: mislim :BUA:

V tem času so na podoben ali še hujši način oškodovali več tujcev. Nekaj se nas je nato srečalo okoli 17. ure pred policijsko postajo, kjer smo prevzeli zapisnike ...

Pa nisem bil edini izmed Slovencev... bil je tudi en iz Izole s Peugeotom (tega sem vidu), pa mogoče še kdo...

Dobra reklama za Sarajevo! :grrr

Objavljeno (popravljeno)

Evo, v Serejevo ne bomo več hodil

Popravljeno . Popravil Zdrawc
Objavljeno

Evo, v Serejevo ne bomo več hodil

:lol1:

p.s. :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!