bmwslo Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 ... a bi se dalo še bolje to povedat :naughty: Itaq. Zlato jutro :beer2:
AlterMann Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Itaq. Zlato jutro :beer2: svinjsko dobro... :rolleyes:
bmwslo Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 svinjsko dobro... :rolleyes: Itaq :evilgrin:
motoristek Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Sončen dan, jebiga... :OK:
Mutika Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Dober dan, Štamprli. :worship: Če koga zanima, jutri imamo toteki sicer svoj redni torkov trefer, ampak, jutri bo posvečen novemu letu. Kakšna razlika? :unsure: Ne bo je ... le malo več bomo jedli ... :naughty: !
bmwslo Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 končali za danes :worship: Eni ja, drugi pa še ne :headbang: Dober dan, Štamprli. :worship: Če koga zanima, jutri imamo toteki sicer svoj redni torkov trefer, ampak, jutri bo posvečen novemu letu. Kakšna razlika? :unsure: Ne bo je ... le malo več bomo jedli ... :naughty: ! Dober tek in fajn se mejte :beer2:
Dr_Jakob Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 ej, a je ker od vas bol kdaj v romuniji al pa moldaviji? rabmo mal info glede teh dveh drzav...
Zdrawc Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 serbus banda ej, a je ker od vas bol kdaj v romuniji al pa moldaviji? rabmo mal info glede teh dveh drzav... malo preveri v temi o Romuniji, pa vem, da je bil Volk doli, pa tale Vesna, pa najbrž še kdo
bmwslo Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Dobro jutro. KAj ste že vsi na dopustu :eek: Nikjer nikogar :whistle:
Zdrawc Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Dobr jutr.... dopust, ka je že to???? :alien1:
bmwslo Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Dobr jutr.... dopust, ka je že to???? :alien1: Nema odmora, dok traje obnova :headbang:
motoristek Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Smo že na položajih, samo v napad še ne gremo.... :lol1: jutro banda... :yea1:
EURO Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 lep dan v rundo :worship: :worship: :worship:
ataIBA Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 ej, a je ker od vas bol kdaj v romuniji al pa moldaviji? rabmo mal info glede teh dveh drzav... Obrni se na Lord & Lady. Od včeraj sta doma iz Egipta. Aja, da se še jaz pridružim lepim pozdravom.... Vsem dobro jutro in dober dan in ne pozabit kušnit najdražjo (ali najdražjega!!!) :winkiss:
tati Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 odštevam dneve, ure in minute na delovnem mestu, pa jih je še vedno veliko pred Novim letom........... :headbang: :headbang: lep dan vsem.... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 odštevam dneve, ure in minute na delovnem mestu, pa jih je še vedno veliko pred Novim letom........... :headbang: :headbang: lep dan vsem.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Bo koleno zdržalo smučanje?
tati Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Bo koleno zdržalo smučanje? Mutika, ti povem, da me danes noro boli, kajti delala sem 24 ur skupaj, posledica tega je seveda velika utrujenost in preobremenjenost.......... :headbang: ampak sem odločna, da grem smučat, pa čeprav samo sedim v bifeju in pijem viljamovko............itak vem ,da me bo potem spet kam vrglo, pa vseeno....... :naughty: :naughty: :naughty: po smučanju pa potem res ne bom več odlašala, prvič ko me pokličejo grem na operacijo, res, res , res......... :winkiss: tako je to, če imaš preveč vez v zdravstvu, pa jih ne ceniš, res se mi smilijo tisti, ki jih nimajo..... :headbang: :headbang: danes ga dobro žurajte še zame, ste mal smotani, ker ste žurko naredili sredi tedna :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se