TONTO Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 Ne se jebat s koleni je ful zoprna zadeva verjemi mi, sem že vse popravlu pa je bolš pivo pit pa žlikrofe jest! :worship: :worship: Kdaj prideš probat to rekreacijo????????? :naughty: :naughty: Vse je sam od tebe odvisno :worship: :worship:
Mutika Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 Mutika, ti povem, da me danes noro boli, kajti delala sem 24 ur skupaj, posledica tega je seveda velika utrujenost in preobremenjenost.......... :headbang: ampak sem odločna, da grem smučat, pa čeprav samo sedim v bifeju in pijem viljamovko............itak vem ,da me bo potem spet kam vrglo, pa vseeno....... :naughty: :naughty: :naughty: po smučanju pa potem res ne bom več odlašala, prvič ko me pokličejo grem na operacijo, res, res , res......... :winkiss: tako je to, če imaš preveč vez v zdravstvu, pa jih ne ceniš, res se mi smilijo tisti, ki jih nimajo..... :headbang: :headbang: danes ga dobro žurajte še zame, ste mal smotani, ker ste žurko naredili sredi tedna :krneki: Pamet v roke, punca. Koleni imaš le dve. :krneki: :winkiss: Ma, čaga je sredi tedna zato, ker smo vsi do praznikov tako zasedeni, da nikakor nismo mogli drugače skupaj prit. Mogoče pa drugi leto spet kaj bolj konkretnega. Nikoli ne veš ... :whistle: :rolleyes: ! Žuramo pa itak vedno za vse!
tati Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 Ne se jebat s koleni je ful zoprna zadeva verjemi mi, sem že vse popravlu pa je bolš pivo pit pa žlikrofe jest! :worship: :worship: Kdaj prideš probat to rekreacijo????????? :naughty: :naughty: Vse je sam od tebe odvisno :worship: :worship: saj vem ,da skrbiš zame,. lepo, lepo.......... :winkiss: :winkiss: kdaj prideva ne vem, saj veš, da je to odvisno od gospoda Primca, jebiga.......... :headbang: :headbang: :headbang:
tati Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 Pamet v roke, punca. Koleni imaš le dve. :krneki: :winkiss: Žuramo pa itak vedno za vse! hvala, vem............, lepo bodite......... :winkiss: :winkiss:
maus Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 hvala, vem............, lepo bodite......... :winkiss: :winkiss: tep tut enga :004
tati Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 tep tut enga :004 ojla mausi tudi tebi.............. :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 Ne se jebat s koleni je ful zoprna zadeva verjemi mi, sem že vse popravlu pa je bolš pivo pit pa žlikrofe jest! :worship: :worship: Kdaj prideš probat to rekreacijo????????? :naughty: :naughty: šef je rekel da v PETEK.........., da se boš lahko vozil za Novo leto z FRJ-jko :winkiss: :winkiss:
motoristek Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 Zdaj iz Laškega, jebiga... :headbang:
polž Objavljeno December 23, 2008 Objavljeno December 23, 2008 ej, a je ker od vas bol kdaj v romuniji al pa moldaviji? rabmo mal info glede teh dveh drzav... bil letos
AndiGS Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Dobro jutro.Pa ga imamo-zelen božič spet. :headbang:
bmwslo Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Dobro jutro.Pa ga imamo-zelen božič spet. :headbang: Dobro jutro. Saj to tudi ni tako slabo konec koncev. Na Kaninu ga je 7 m, doline pa lepo čiste. Se mi zdi kar prav razporejeno :whistle:
motoristek Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Kdo drži tale forum gor... :lol1: 56 uporabnikov aktivnih v zadnjih 15 minutah 41 gostov, 10 članov, 5 anonimnih članov motoristek, Zdrawc, bmwslo, bmwr1200gs, PERVY, danc2, AndiGS, punK, ixs, Dante
Zdrawc Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Br jutr..... ja Motoristek, jaz sm že bol redek zadne cajte :trance_33_sleep:
bmwslo Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Kdo drži tale forum gor... :lol1: 56 uporabnikov aktivnih v zadnjih 15 minutah 41 gostov, 10 članov, 5 anonimnih članov motoristek, Zdrawc, bmwslo, bmwr1200gs, PERVY, danc2, AndiGS, punK, ixs, Dante Saj baje taglavni nabijači dobimo vsak eno MS majco za HNY 2009 :whistle:
Mutika Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Ojla, aktivneži! :worship: Mi smo pa včeraj bučno, sproščeno, veselo in glasno novoletno obarvali naš torek ... bilo je res super! Smo nazdravili vsem! :beer2:
BremzPenzl Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 ...jutttrrroooo... ..eh nič pametniga grem nazaj spat :zzz:
bmwslo Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 ...jutttrrroooo... ..eh nič pametniga grem nazaj spat :zzz: pametno :whistle:
BremzPenzl Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Vsem skupaj srečen Božič in vsel skok v novo leto 2009
Dr_Jakob Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Morgen, ljudi, jebiga. A ze kej filate akumulatorje za 1.1.?
tati Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 vsem želim lep božični večer, pa seveda veliko lepega..........saj je sonček, pa kar na motorje tisti, ki ste bolj zagreti :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Morgen, ljudi, jebiga. A ze kej filate akumulatorje za 1.1.? to jih morte samo eni..... jaz sm mel motor skoz zunej, pod napšem, pa je dons upalil v prwo.........sm ga še malo opral, pol sm se pa peljal, je pa spet isti :krneki:
motoristek Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Evo iz šihta... :headbang: .... ...saj drugo leto boljše bo... :whistle:
AndiGS Objavljeno December 24, 2008 Objavljeno December 24, 2008 Evo.Preložil salame,zakurblal motor,naredil en krog po vasi kar v jopici,super noro in mrzlo,natočil kruglo rujnega,pol pa večerja,pa k polnočnicam(bife vabi s kuhanim vinom). :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se