Pips Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 Srečo v novem letu in veliko varnih km želim vsem motoristom vaše regije.
Mutika Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 Ojla, Štamperljad ... ste fajn praznovali? :worship: Pa ga imamo, novo leto. Naj nam bo naklonjeno, vsem!
ataIBA Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 Dobro jutro sosedje :doze: ! Muco dajte nahranit z enim pirom! Po drugem že paše tretji, pol pa adijo živci.... :drunk: Meni bo zaj po jutranji travarici pasala sarmicaaaaa... :naughty: . Z zmagami v Novo leto :grupni:
motoristek Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 Naredil v novem letu 15km z Didiko... :yea1:
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 Evo, Fut je nazaj v garazi. Tisti ki niste prisli z bajki (sej veste kateri ste...) vam je lahko zal, ker sva sla s Stenere-jem na Trojane se na krof... FESTAAAA!!!
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 Evo, Fut je nazaj v garazi. Tisti ki niste prisli z bajki (sej veste kateri ste.. .) vam je lahko zal, ker sva sla s Stenere-jem na Trojane se na krof... FESTAAAA!!! Ja vemo, sam krofov ne maram, tako da ... :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 En dan pa moram prej spat, jebiga... :naughty:
motoristek Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Dobro jutro :evilgrin: Itaq... :worship:
EURO Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 dobro jutro in srecno 2009 tuki se eni dokazi in se vec ......... tisti ki me poznate vete kje.
BremzPenzl Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Naredil v novem letu 15km z Didiko... :yea1: ..počasi ji boš mogo olje mejat :evilgrin:
motoristek Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 ..počasi ji boš mogo olje mejat :evilgrin: generalko naredit... :lol1:
Mutika Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Evo, Fut je nazaj v garazi. Tisti ki niste prisli z bajki (sej veste kateri ste.. .) vam je lahko zal, ker sva sla s Stenere-jem na Trojane se na krof... FESTAAAA!!! Dr_Jakob, kaj se ti sploh kdaj ločiš od svojega motorja? Ali on od tebe? :whistle: :naughty: :rolleyes: :worship: :OK: :D Dober dan, Štamprleki! :naughty: Še skoraj trije lenuharski dnevi (no, žal ne čisto za vse, nekateri morajo tudi preko praznikov v službe :worship: ), potem pa s polno paro naprej!
Dr_Jakob Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Dr_Jakob, kaj se ti sploh kdaj ločiš od svojega motorja? Ali on od tebe? :whistle: :naughty: :rolleyes: :worship: :OK: :D 1. NE. 2. On? Halooo? A se ne vid, da je moja Futura zenskega spola? Sexy baba?
ZD€N€ Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 SLIKE iz pred MERX-a XXX slike (klikni)
Dr_Jakob Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 zdene, a se da tele slike kako shranit na moj comp z vase strani?
Mutika Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 1. NE.2. On? Halooo? A se ne vid, da je moja Futura zenskega spola? Sexy baba? Hm ... :hmm: ... no, ja. Mi je pa zdaj bolj jasno, zakaj se nikoli ne ločiš od NJE. :whistle: :rolleyes:
Dr_Jakob Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Hm ... :hmm: ... no, ja.Mi je pa zdaj bolj jasno, zakaj se nikoli ne ločiš od NJE. :whistle: :rolleyes: Ja, tak ti to dojde... najdes prijazno decvo, ki te zapelje. Ljubezen na prvi pogled, tako rekoc. :D Pa ti? Se se kej furas okol?
Mutika Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Ja, tak ti to dojde... najdes prijazno decvo, ki te zapelje. Ljubezen na prvi pogled, tako rekoc. :D Pa ti? Se se kej furas okol? Čisto razumem. Jaz pa mam svojega Kwaka! :wub: Ufff, če ne bi bilo tistega 13. julija, bi bila jaz včeraj najbrž tudi v Celju! Tako pa grem v ponedeljek prvič v službo po polletni bolniški, od tega 4 mesece na berglah! Škorenj že gre na nogo, ko pa bo motor čisto poflikan (gre le za lepotne popravke, sicer pa jo je odnesel bolje, kot moj gleženj) potem bova z mojim Kwakom tudi zelo neločljiva! :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se