tati Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 dan, jebiga...........mraz............ :winkiss: :winkiss: komaj čakam, da bo sobota............skijanje :whistle:
zlati Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 dan, jebiga...........mraz............ :winkiss: :winkiss: komaj čakam, da bo sobota............skijanje :whistle: mi je registracija potekla na skijah :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Dobro jutro štamperli :evilgrin: Kupil rokavice pri Pilkotu... :yea1:
bmwslo Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 dan, jebiga...........mraz............ :winkiss: :winkiss: komaj čakam, da bo sobota............skijanje :whistle:
AndiGS Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Dober večer.Imam zasluženega,v firmi bomo belili pisarne ,lakirali parket...Že tak me križ jebe,pa sem moral vlačiti omare na hodnik.Me je celo videl kolega.
Hippo Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Lahko noč, štamperli! Kmalu bo dež spral sol s ceste, za vikend napovedujejo jasno in sončno, temperature celo do 15° (-) :headbang: :headbang: Ravno prav za motor :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Dober večer.Imam zasluženega,v firmi bomo belili pisarne ,lakirali parket...Že tak me križ jebe,pa sem moral vlačiti omare na hodnik.Me je celo videl kolega. Kaj nisi rekel, da rabiš pomoč za omare, bi ti pomagal. Dva hrbteničarja na kupu bi blo ravno prav :lol1: Lahko noč, štamperli!Kmalu bo dež spral sol s ceste, za vikend napovedujejo jasno in sončno, temperature celo do 15° (-) :headbang: :headbang: Ravno prav za motor :evilgrin: :alien1: :headbang: Mal še zdržmo. cca 2 mesca in bojo že kar lepe temperaturce :evilgrin: Dobro jutro
quomme Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 dobro jutro kok smo eni pridni :whistle:
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 dobro jutro kok smo eni pridni :whistle: Itaq :beer2:
zlati Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 dobro jutro :rolleyes: pridni :worship:
tati Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 (popravljeno) dan.......... :winkiss: mi je registracija potekla na skijah :whistle: Zlati...............včeri sem sanjala kako bi šla na čevape v Bihač, ampak z motorjem............... samo vem, da bo to šele čez 2-3 mesece........ :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Januar 7, 2009. Popravil tati
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 dan.......... :winkiss: Zlati...............včeri sem sanjala kako bi šla na čevape v Bihač, ampak z motorjem............... samo vem, da bo to šele čez 2-3 mesece........ :headbang: :headbang: :headbang: :friend1: Saj bo hitro minilo. Malo še zdrži :beer2:
AndiGS Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Pa naj bo dobro jutro,čeprav se nekaj sneg sili.
MATjuska Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Dobro jutro tudi v 03! :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se