bmwslo Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Vsekakor se bom. Kdaj greš ti dol? Ker lahko jaz jutri vprašam pri tem gospodu če ima še kaj prosto. Jaz grem najbrž v nedeljo ali ponedeljek !
KeC Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Jaz grem najbrž v nedeljo ali ponedeljek ! Za koliko dni pa? Drugače pa ok bom vprašal in pri amri in tukaj kjer bom jaz. P.S. Zdrwc zate tudi, brez skrbi nisem pozabil :D
bmwslo Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 (popravljeno) Za koliko dni pa? Drugače pa ok bom vprašal in pri amri in tukaj kjer bom jaz. P.S. Zdrwc zate tudi, brez skrbi nisem pozabil :D Jaz računam 2-3 dni - prenočišča, potem krenem proti ČG . :yea1: Vprašaj no, pa če lahko mi javi . Maš moj GSM ? Popravljeno Julij 26, 2006. Popravil bmwslo
KeC Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Jaz računam 2-3 dni - prenočišča, potem krenem proti ČG . :yea1: Vprašaj no, pa če lahko mi javi . Maš moj GSM ? Mam.
zlati Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 jaz si bom privoščil kozla pri tržnici okoli 18.30 pridem,ampak brez kozla :yea1:
SiM Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Oj, je reku Špil, da tudi jaz sem spadam :D V četrtek se vam verjetno pridružim (kje, kaj kdaj :huh: ) PS: Kdor gre k Amri v Sarajevo, naj jo pozdravi še v mojem imenu (Un z modrim motorjem in lepo slovenko, k je bil lani pri vas :P )
KeC Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Dobrodošel. Jebemu spet si bom mogel listek pisat kdo koga pozdravlja, pol pa bo folk crkoval ko bom tako kot lani prišel v Underground pa sporočil Željkotu da mu pozdrave prinašajo sledeči: vzel iz žepa listek in začel brati.
KeC Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 OK folk tako je idejo za piknik imam v glavi sedaj izdelano. Bi predlagal en sestanek takoj ko se vrnem iz Sarajeva, da konkretno zalavfamo to zadevo. Recimo naslednjo sredo v Skalci (jebi ga Špil ampak tam nastajajo dobre ideje). Datum je 19 in 20 avgust. Prijavnina 1500sit, kar bo vključevalo golaž, wellcome drink in pokrilo ostale stroške. Prijave bodo odprtega tipa (torej za vse msjevce). Na dan piknika bo "vstopnina" predvidoma malce višja. Ostalo hrano in pijačo se bo plačalo lastniku placa ki bo skrbel za te zadeve. Je možnost šotorjenja in je to tudi zaželjeno, sanitarije so odprte ves čas. Rabimo DJ-a s svojo feršterkarijo tako da če kdo pozna koga naj ga vpraša za info (cena ipd.). Pa ne pozabite gre za motoristični piknik tako da kakšen trance, rave ipd. ne pride v poštev. Če poznate koga ki bi bil za takšno zadevo mi pošljite PM z infotom. Razpišite se (pa prosim resno) o predlogih in pripombah. Glede na to da je organizacija v domeni 03 bi bil vesel če bi se vas čimveč vključilo in pomagalo. Za piknik s štamperli naprej!
Zdrawc Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 A veš, da sem zanjiš še isti večer, ko smo bli na Vranskem od bratranca zvedel, da se en kolega ženi :slap: , sicer smo ga že nekej cajta sumili, da nekaj kuha :xx: , zadnjič se je pa le izdal ko ga je malo mel pod kapo :wacko: 26ga se ženi :fredy: Problem je, da je en tedn prej pa fantowščna :kva2: , sam to je pa glih 19ga :angry2: zdej pa tuhtam, kak bom tole izpeljal :hmm:
bmwslo Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 .... zdej pa tuhtam, kak bom tole izpeljal :hmm: Z Benkotom :kva2:
Zdrawc Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 (popravljeno) Z Benkotom :kva2: piknik še že mogoč, sam pit ne bom smel skor nič :doze: pol pa nazaj motor v garažo pa peš čez Savinjo na drugo pijanko :drunk: Popravljeno Julij 26, 2006. Popravil Zdrawc
brzi Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 če pa ne boš vse sfolgu,ti bomo pa pomagal :kva2: :lol1: "če ne bo šlo,bomo pa porinal" :slap:
border Objavljeno Julij 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 (popravljeno) Aja pa se neki, da povem. Ce bo piknik res 19.9. bomo praznovali obletnico - 3 mesece obstoja Stamperlov. Jao bo pijano... :beer2: Objavljeno: 19 May 2006 @ 08:14 In besede so meso postale... aleljuja! Uglavnem... KeC naj razlozi za kaj se gre... jaz pa prilagam svoj prvi "zdinajziran" logo. Dajte si folk tole v podpis... bomo bolj prepoznavni na forumu... nobenaga nc ne stane... ;) URL: http://www.zrece.info/3Stamper03.jpg IMG: Popravljeno Julij 26, 2006. Popravil border
suzi Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Doro jutro. Upam da boste vsi ki greste danes v kozje uživali. :OK: Jaz moram bit v službi,presneto :( :( :(
Špilferderber Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Oj, je reku Špil, da tudi jaz sem spadam :D V četrtek se vam verjetno pridružim (kje, kaj kdaj :huh: ) podavljen :OK: če sem prav razumel, danes na šentjurski avtobusni postaji pri tržnici on 18.30
bmwslo Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 podavljen :OK: če sem prav razumel, danes na šentjurski avtobusni postaji pri tržnici on 18.30 :? Danes mi spet ne bo zneslo. Grem na obisk, ampak k motosvetovcu, ki je ravno preuredil stanovanje to pa je že OK izgovor. :OK: Mejte se super in se vidmo po mojem dopustu. :yea1: Za piknik mam pa že pocahnjen tko da se vidmo :yea1:
border Objavljeno Julij 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Tko za info. Ravo sm zvedu, da zavarovalnica Triglav prizna 5% popust ob naslednji registraciji, ce imas motorno kolo registrirano pri njih vsaj 4 mesece. :OK:
Špilferderber Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Tko za info. Ravo sm zvedu, da zavarovalnica Triglav prizna 5% popust ob naslednji registraciji, ce imas motorno kolo registrirano pri njih vsaj 4 mesece. :OK: kak link do njihove uradne objave?
brzi Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Tko za info. Ravo sm zvedu, da zavarovalnica Triglav prizna 5% popust ob naslednji registraciji, ce imas motorno kolo registrirano pri njih vsaj 4 mesece. :OK: res :? :?
Špilferderber Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 (popravljeno) ma, to vsakih nekaj časa kakšen agent ven spravi, da bi pridobil stranke.. tistih 5% pa ne gre iz bonifikacije, ampak iz njegove "marže" vsaj moje izkušnje.. <_< Popravljeno Julij 27, 2006. Popravil Špilferderber
brzi Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Aja pa se neki, da povem. Ce bo piknik res 19.9. bomo praznovali obletnico - 3 mesece obstoja Stamperlov. Jao bo pijano... :beer2: Dajte si folk tole v podpis... bomo bolj prepoznavni na forumu... nobenaga nc ne stane... ;) URL: http://www.zrece.info/3Stamper03.jpg IMG: tebe tud nič ne stane,če bi si dal razpored nazaj :D :P
border Objavljeno Julij 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 (popravljeno) kak link do njihove uradne objave? ... klical sem svojega agenta o necem drugem... pa sm ga o tem povprasal, kako dolgo moras imeti motor zavarovan, da se ti prizna 5% bonus... najmanj 4 mesece (po novem)... pri avtomobilu pa 11 mesecev... Spil poklici na zavarovalnico pa bos videl. p.s.: To ni teh 5% iz njegove marze. Popravljeno Julij 27, 2006. Popravil border
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se