ataIBA Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Linza v elementu :whistle: Pa dobro prijatelji!!! Kaj je naš Linza bil zaj na Golici s tabo? Ono, kao prošle godine? V Nemčijo me je Gaby klicala, da se gre na Golico, kamor je lani Cvičko prišibal s klobaso in cvičkom - oboje privezano na hrbtni nosilec s silvertejpom. Sem mislil, da se heca, te pa to. :worship: Še kaj slikic?
bmwslo Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Dobro jutro :evilgrin: Jaz sem že s terena :wacko:
zlati Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Pa dobro prijatelji!!! Kaj je naš Linza bil zaj na Golici s tabo? Ono, kao prošle godine? V Nemčijo me je Gaby klicala, da se gre na Golico, kamor je lani Cvičko prišibal s klobaso in cvičkom - oboje privezano na hrbtni nosilec s silvertejpom. Sem mislil, da se heca, te pa to. :worship: Še kaj slikic? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...&start=1950
bmwslo Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 mare :beer2: Mare, jaz tudi :beer2: :beer2: (čeprav nima pojma za kaj) :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Dan a si upate gradovi kralja matjaža :naughty: mi se nekaj menimo (lani ni blo dovolj snega) vas toteki izzovemo :evilgrin: pa da vidimo kdo bo boljši, pa kdo bo več spil
zlati Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Mare, jaz tudi :beer2: :beer2: (čeprav nima pojma za kaj) :whistle: nisi nič žajn :whistle:
zlati Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
ataIBA Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- ...kaj zaj? Gremo na kralja Matjaža? Upam, da nebo fen vse požrl :angry: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se