zlati Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Gremo domov... :yea1: mi tudi :yea1:
bmwslo Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Gremo domov... :yea1: Smo doma :evilgrin:
virt666 Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Vidim da nism edini norc na cesti z motorjem, sreču engo R6 na ljubljanski in enga bandita na mariborski, to mi delajte fantje :D Ostali pa nehajte šparat svojih kravic in jih pelte mal na asfalt :D
bmwslo Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Jaz sem danes svojga registriral, sam je ostal kar v štalci. Sam papirje sem okol fural :whistle:
bmwslo Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Dobro jutro :evilgrin: Nema odmora, dok traje obnova :krneki:
motoristek Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 jutro :worship: Jutro, toti totek... :yea1:
motoristek Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Smo doma :evilgrin: Tebi bomo tako vzeli potne stroške... :whistle:
bmwslo Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Tebi bomo tako vzeli potne stroške... :whistle: :lol1:
ataIBA Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 05:57' post=1545609]Dobro jutro :evilgrin: Nema odmora, dok traje obnova :krneki: Ej, ded! Če si spregledal, je danes srbota :evilgrin: . Pa ko te tera iz topli krevet :whistle: ? Pravkar sem rukno eno travaričko (zaloge grejo proti koncu :cry: , bo treba na jug. Motoristek & Zlati & jaz & ..?.. prvi topli vikend???? Samo zaradi travarice :whistle: . Aja, skoraj sem pozabo. Dobro jutro, sosedje.
motoristek Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ej, ded! Če si spregledal, je danes srbota :evilgrin: . Pa ko te tera iz topli krevet :whistle: ? Pravkar sem rukno eno travaričko (zaloge grejo proti koncu :cry: , bo treba na jug. Motoristek & Zlati & jaz & ..?.. prvi topli vikend???? Samo zaradi travarice :whistle: .Aja, skoraj sem pozabo. Dobro jutro, sosedje. Itaq, za en vikend... :worship:
bmwslo Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 serbus Itaq :beer2: Si dobil kaj moje pošte ??
quomme Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 dober dan :worship: bo treba mal lubico na sprehod pelat :naughty:
ataIBA Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 dober dan :worship: bo treba mal lubico na sprehod pelat :naughty: A greš Creaton prodajat :rolleyes: ? Vidi, vidi. Vedno več nas je :naughty: .
Hippo Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 dober dan :worship: bo treba mal lubico na sprehod pelat :naughty: Dober dan vsem! Po današnjem sprehodu lubica zadovoljna, jaz pa še bolj! :D
Dr_Jakob Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Hejla. Jutr greva z Virtom mal do Kamniske bistrice pogledat, tja ko bomo Sloncki pa par fotk narest pa dokoncno se zmenit za zadeve.. napovedan je precej lep dan... ce se bi kdo pridruzil izletku, poklicte, ne? Mogoc bomo celo kaj offroadali po snegu :D hehe
AndiGS Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) Ej, ded! Če si spregledal, je danes srbota :evilgrin: . Pa ko te tera iz topli krevet :whistle: ? Pravkar sem rukno eno travaričko (zaloge grejo proti koncu :cry: , bo treba na jug. Motoristek & Zlati & jaz & ..?.. prvi topli vikend???? Samo zaradi travarice :whistle: .Aja, skoraj sem pozabo. Dobro jutro, sosedje. Dober večer.Jaz pa pijem kar domač šnops.Zdajle grem pa v zelh pogledat,kako je kaj z rebrcami. :worship: Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil AndiGS
Mutika Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 En lep, dober večerni popoldan! :naughty:
bmwslo Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 dober dan :worship: bo treba mal lubico na sprehod pelat :naughty: A si ti danes mene z enio micro po desni dol vdaru okol 16.00 pred CE :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se