bmwslo Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Mutika! Oni že ajajo od 8 h :evilgrin: . Sem se čuje žaganje drv :whistle: . Itaq da. Je treba v naših koncih zgodaj vsta, ne pa ob 9.00 tak kot pri vas. Pa dobro jutro :evilgrin:
AndiGS Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Dobro jutro.Je treba vzet lopato v roke,mi je s plugom zasul dovoz na dvorišče.Sem mislil da bom danes zjutraj prvi,pa me je Bwmslo spet krepko prehitel.Mater,kdaj bomo vstajal pol ko bomo v penziji,verjetno že okoli polnoči.Sicer pa,rana ura,zlata ura.
bmwslo Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Dobro jutro.Je treba vzet lopato v roke,mi je s plugom zasul dovoz na dvorišče.Sem mislil da bom danes zjutraj prvi,pa me je Bwmslo spet krepko prehitel.Mater,kdaj bomo vstajal pol ko bomo v penziji,verjetno že okoli polnoči.Sicer pa,rana ura,zlata ura. :naughty: Pri nas pravimo: "Ko rano rani, rano dan zajebe" :lol1: P.S. Tudi jaz sem se nalopatal. 10-12 cm + 0,5 m od pluga :headbang: :headbang:
ZD€N€ Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 :naughty: Pri nas pravimo: "Ko rano rani, rano dan zajebe" :lol1: P.S. Tudi jaz sem se nalopatal. 10-12 cm + 0,5 m od pluga :headbang: :headbang: moj poklon :worship:
poggy Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Dobro jutro tudi z moje strani po dolgem času... Ste videli, samo še šest tednov zime :) :naughty: :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Dobro jutro tudi z moje strani po dolgem času... Ste videli, samo še šest tednov zime :) :naughty: :naughty: Upam, da se Phil ne moti.
bmwslo Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Dobro jutro iz rezervne lokacije - severno primorska :evilgrin:
ZD€N€ Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 dobro jutro in .......... pozdrav na prmorsko :worship:
ataIBA Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Kaj zaj? Sem pričakoval včeraj mimogredni obisk na poti v MB, finančno rojstnodnevno zlamat Vapota pa ni bilo nikogar nikamor. Še midva z mojo :wub: sva fešto prespala :headbang: . Jebiga, še na sosede ne moreš več računat :whistle: . Te pa dobro jutro, no! :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Jebiga. Mi smo še na položajih, ampak zdaj je pa dosti počasi. Lahko noč :krneki:
poggy Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Dober večer, počasi pa tudi lahko noč vsem... Spat se spravljam z izredno mešanimi občutki, gledal sem namreč film Bloody Sunday... Tisti ki ga poznate veste o čem govorim :wacko: :blink: tisti ki pa ne, poglejte si ga, VREDEN OGLEDA
ZD€N€ Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 dobro jutro in končno enkrat :hooray: :eek: take učke mam, jaa
bmwslo Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 dobro jutro in končno enkrat :hooray: :eek: take učke mam, jaa Dobro jutro. Kaj pa ti tak zgodaj ?? :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Dobro jutro. Kaj pa ti tak zgodaj ?? :whistle: delam kot zamorc še vedno nisem končal :headbang:
AndiGS Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Dobro jutro.Mater začnete zgodaj delat.Recesija,ni kaj.
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Ojlala, Štamprleki! :worship: Kakšno sonce imamo! Čisti, 100%, pure, rein kič!
Dr_Jakob Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Ojlala, Štamprleki! :worship: Kakšno sonce imamo! Čisti, 100%, pure, rein kič! jap. Jutr pade fura brez dvoma vsaj do morja, ce ne se naprej!
bmwslo Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Hja, tule pri meni (Tolmin) je čista megla, ne vidim 50 m :headbang: Je pa prav primerno vreme za delo :whistle: Lepo se furajte :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se