Mutika Objavljeno Februar 6, 2009 Objavljeno Februar 6, 2009 :unsure: :hmm: ... nekam prazne strani so zadnje cajte ... nič več smeškov, črtic, slikic, vejic, poklonov ... :eek: ? Kam pa je Knapić zginu? Kakorkoli že, dober dan, Štamperli! :worship:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2009 Objavljeno Februar 6, 2009 To je sam zato, k ljudje nimajo razloga za veselje! Jst pa mam; popoldanska furcaaaaaaaa sedla k budali samar!! Mwahahaha :D :D :D :D
bmwslo Objavljeno Februar 6, 2009 Objavljeno Februar 6, 2009 :unsure: :hmm: ... nekam prazne strani so zadnje cajte ... nič več smeškov, črtic, slikic, vejic, poklonov ... :eek: ?Kam pa je Knapić zginu? Kakorkoli že, dober dan, Štamperli! :worship: Ja, madona, maš kar prav. Knapić nas ignorira, Motoristek je bogvekje, Zlati (barba) je tud zginil nekam, Zdravca nikjer, eni se pa samo furajo cele dneve :whistle: ... . Kaj zdej banda. Zbudmo se :whistle:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2009 Objavljeno Februar 6, 2009 Ja, madona, maš kar prav. Knapić nas ignorira, Motoristek je bogvekje, Zlati (barba) je tud zginil nekam, Zdravca nikjer, eni se pa samo furajo cele dneve :whistle: ... . Kaj zdej banda. Zbudmo se :whistle: Kwa zdej, banda? Bomo kako grupno furco nardil kdaj al kaj? je ze skrajni cas... npr v petek, 13. feb. ? Gremo?
ataIBA Objavljeno Februar 6, 2009 Objavljeno Februar 6, 2009 Kwa zdej, banda? Bomo kako grupno furco nardil kdaj al kaj? je ze skrajni cas... npr v petek, 13. feb. ? Gremo? Se dobimo ob 13 h? :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2009 Objavljeno Februar 6, 2009 ob 12h moram bit ze v Kamniski bistrici, pa bi blo super, ce bi me stamprleki pospremli do tja ... in ostali :D
Mutika Objavljeno Februar 7, 2009 Objavljeno Februar 7, 2009 Kwa zdej, banda? Bomo kako grupno furco nardil kdaj al kaj? je ze skrajni cas... npr v petek, 13. feb. ? Gremo? Ti si pravi manijak, super to. Sem poznala kar nekaj takih, mhm. :yes: Nekateri v petek, 13.2., pa tudi kakšen drugi petek in sredek (in celo sobotek) ob takšni uri, kot jo imaš ti v mislih, delamo. Žal. :( No, pa še dobro jutroooo, Štamprleki! :D
ataIBA Objavljeno Februar 7, 2009 Objavljeno Februar 7, 2009 Začela se je sezona in jaz letos prvič dežuren na firmi med 9 in 12 uro :010 . No, danes sem bil že ob 7,30. Ko bojo pa lepi dnevi, bom izkoristil delovno funkcijo in delo razdelil med ostale :alien1: ... Lep začetek vikenda, sosedje.
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2009 Objavljeno Februar 7, 2009 Začela se je sezona in jaz letos prvič dežuren na firmi med 9 in 12 uro :010 . No, danes sem bil že ob 7,30. Ko bojo pa lepi dnevi, bom izkoristil delovno funkcijo in delo razdelil med ostale :alien1: ...Lep začetek vikenda, sosedje. Jaz mam tudi sezono in sem tudi dežurn, s tem, da sem jaz že od 5.30 nekje :whistle: No danes bo dežurstvo malo krajše, ker grem popoldan na :beer2: brez :beer2: (jebiga - 90 dnevna :headbang: ) ampak vsaj dežurat ne bo treba :whistle: Jutri pa spet po starem.... ... poleti pa po novem :whistle:
tati Objavljeno Februar 7, 2009 Objavljeno Februar 7, 2009 en topel deževen pozdravček ........... :naughty: :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2009 Objavljeno Februar 7, 2009 brcate......prawilno O, dober wečer :beer2:
Mutika Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 Dobro jutro :evilgrin: Ej, dober dan, bmwslo! :winkiss: Kako si osamljen ... Štamprli, dober dan! :worship:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 Ej, dober dan, bmwslo! :winkiss: Kako si osamljen ... Štamprli, dober dan! :worship: Osamljeni smo hrabri :whistle:
tati Objavljeno Februar 8, 2009 Objavljeno Februar 8, 2009 brcate......prawilno vidim, da še tudi ti............lep pozdravček v našo deželico :winkiss: :winkiss:
AndiGS Objavljeno Februar 9, 2009 Objavljeno Februar 9, 2009 Dobro jutro.Danes bo pa en lep dan. :whistle:
ataIBA Objavljeno Februar 9, 2009 Objavljeno Februar 9, 2009 Jaz sem tu! Ki te mate Motoristka? In Zlatija? So jima :wub: zaplenle računalnik? Bom še jaz rekel jebiga :rolleyes: . Jutri sem na vašem področju (Hrastnik). Menda bo čas za :kava: . Se čujemo.
Mutika Objavljeno Februar 9, 2009 Objavljeno Februar 9, 2009 Ojlala, Štamprleki! :worship: Jutrooooooooooooooooo ! Lep dan se obeta ... :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2009 Objavljeno Februar 9, 2009 Morgen ljudi, jebiga. Danes kar malo prevec sonca za moj okus... Ne mors da verjames. Kam gre ta svet?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se