quomme Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 dober juter v sončen juter :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 Morgen ljudi, jebiga! Sibam na SLONCKOV RINGARAJA! Pridte gor pogledat!!
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2009 Opozori Objavljeno Februar 14, 2009 Sam nekaj žmrkate :naughty: Kwa je zdej to :evilgrin: Dober juter :whistle:
EURO Objavljeno Februar 14, 2009 Opozori Objavljeno Februar 14, 2009 dobro jutro, jaz pa iz portoroza nazaj in se en par urc, pa v nemcijo, juter münchen IMOT mal puncke pogledat, ahja motorcke tudi mal. uzivajte :worship: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2009 Opozori Objavljeno Februar 14, 2009 dobro jutro, jaz pa iz portoroza nazaj in se en par urc,pa v nemcijo, juter münchen IMOT mal puncke pogledat, ahja motorcke tudi mal. uzivajte :worship: :worship: :worship: Ja porka duš. Ti sam uživaš zadnje cajte. :whistle: No saj je prav, nekdo pa mora, če mi skoz delamo :headbang: Pa Claudijo pozdravi in se lepo mejta gor. Drug teden se pa kaj oglasiva :beer2: da poveš kaj je novega na IMOT-u
EURO Objavljeno Februar 14, 2009 Opozori Objavljeno Februar 14, 2009 (popravljeno) @ bmwslo sele konc tedna prideva nazaj in hvala za dobre zelje, kok se rece? tak kot si, si pojstlo zrihtal, tak lezis. uzivajte, se pol urce pa gremo, sam v avstiji in nemciji snezi kot vrag na autocesti, upam da bo slo, brez tezav. Popravljeno Februar 14, 2009. Popravil EURO
bmwslo Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Dobro jutro. Vedno bolj osamljen sem tule gor :unsure: Še Dr. je tam na tisti ringaraji. Upam, da ne bo zmrznil :whistle:
Pips Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Dobro jutro tebi in sekciji,osamljeni so hrabri ,da te citiram od pred dnevi.Pošiljam ti en sončen nasmeh iz Štajerske
rosse20 Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 dober juter :yawn: kk sovražim, če ne moreš spat. do 3h zjutr sem igrce igrala, ob 8h pa nisem mogla več spat. zgledam, kot bi me kdo pretepu in zeha se mi na ful. sam spat pa ne morem :BUA:
bmwslo Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Dobro jutro tebi in sekciji,osamljeni so hrabri ,da te citiram od pred dnevi.Pošiljam ti en sončen nasmeh iz Štajerske :beer2:
ataIBA Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 dober juter :yawn: kk sovražim, če ne moreš spat. do 3h zjutr sem igrce igrala, ob 8h pa nisem mogla več spat. zgledam, kot bi me kdo pretepu in zeha se mi na ful. sam spat pa ne morem :BUA: Ti,ti,ti,... .) Komplimenti, komplimenti,... a po novem se to tak reče :evilgrin: ???? :worship: ... za DEDA.... :worship: LP sosedje
bmwslo Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Ti,ti,ti,... .) Komplimenti, komplimenti,... a po novem se to tak reče :evilgrin: ???? :worship: ... za DEDA.... :worship: LP sosedje Jebiga. Pri 20 in nekaj smo mi tudi "igrce igrali" , pa ne sam od treh do osmih ampak od "osmih do osmih". :whistle:
Pips Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Jebiga. Pri 20 in nekaj smo mi tudi "igrce igrali" , pa ne sam od treh do osmih ampak od "osmih do osmih". :whistle: Še pomnite tovariši? :headbang:
bmwslo Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Še pomnite tovariši? :headbang: Imo sam strašnog petla
Pips Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Imo sam strašnog petla Ja i petlu vreme ide,hvala ti polepšal si mi dan.
tati Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 en lep pozdravček iz Ljubljanske urgence....... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 sončen pozdravček iz .................žal službe še vedno.... :headbang: :krneki: :krneki:
tati Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 (popravljeno) :winkiss: :naughty: Popravljeno Februar 16, 2009. Popravil tati
bmwslo Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 sončen pozdravček iz .................žal službe še vedno.... :headbang: :krneki: :krneki: Tudi jaz enako :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se