ataIBA Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Eh, jaz sem pa do zaj delal. Bog daj gnaraaaa....in efektaaaa... Še vedno je mrzlo ko pes. Grem na travarico k moji :wub: na kavč. Da nebo kdo moto :evilgrin: .
bmwslo Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Eh, jaz sem pa do zaj delal. Bog daj gnaraaaa....in efektaaaa...Še vedno je mrzlo ko pes. Grem na travarico k moji :wub: na kavč. Da nebo kdo moto :evilgrin: . Jebiga. Jaz še grabim po malem. Pa bo ja počas konec tega in da da Bog gnarjaaaa kot si napisal. :whistle: Zdej bi bil pa že cajt :naughty: :beer2:
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Zdrawo sončen pozdravček iz .................žal službe še vedno.... :headbang: :krneki: :krneki: Ka u Zabjeku ste meli sonce, to pa skor nea werjamem
EURO Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 lep vecer iz augsburga, -10 stopinj in sneg, sneg, sneg. nic za motor.
quomme Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 dober večer in lahko noč :zzz:
tati Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Zdrawo Ka u Zabjeku ste meli sonce, to pa skor nea werjamem kolk mi je všeč ,da se je moj prjatu mal zbudu........... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: ja v žabjeku je bil sonce............... ej nekdo te lepo pozdravlja, saj ti je verjetno Fric povedal,...............mogoče ga pa nekoč pripeljem na Brbotalnik............ :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: saj veš........ :unsure: :unsure: se čujemo......... :winkiss: :worship: :worship:
ataIBA Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 Delovni pozdrav sosedje. Nekak mir je na vašem koncu. Zgleda, da so vsi na Ksiht bukli.
Mutika Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 Hooojla, Štamprleki! :worship: Hiter pozdravček. Službaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! :evilgrin:
tati Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 ............... :whistle: :whistle: ............ :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 (popravljeno) Hooojla, Štamprleki! :worship: Hiter pozdravček. Službaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! :evilgrin: :headbang: :headbang: :headbang: Počas mam dost. Se mi nabira :SS Popravljeno Februar 17, 2009. Popravil bmwslo
quomme Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 en lep zasnežen dober večer :whistle:
bmwslo Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 (popravljeno) en lep zasnežen dober večer :whistle: ... in še dobro jutro enako :headbang: :headbang: :headbang: (no zasneženo ni več) Popravljeno Februar 18, 2009. Popravil bmwslo
quomme Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 dober juter :whistle: spet je belo zunaj :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 dober juter :whistle: spet je belo zunaj :evilgrin: Ja, res je še sneg. Sem zjutraj samo po tlakovcih pogledal in tam ga je pobralo. Na travi je pa ostal. Dost ga je blo za letos :headbang:
quomme Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 zdej je blo pa že res dovolj snega :headbang: ...js bi se rad začel počas mal vozit :naughty: ...ko se mi smili motor, ko tak sameva v garaži :evilgrin:
tati Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 zdej je blo pa že res dovolj snega :headbang: ...js bi se rad začel počas mal vozit :naughty: ...ko se mi smili motor, ko tak sameva v garaži :evilgrin: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: lep sončen dan vsem........ :naughty: :naughty:
tati Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 dobro jutro...........vem, da večina spi, ampak kaj čem, če moramo pa eni delati.......... :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 pozdrav .) :worship: dan gospoda :whistle: :worship: dobro jutro...........vem, da večina spi, ampak kaj čem, če moramo pa eni delati.......... :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: Pa dobro jutro
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se