ZD€N€ Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 jutro :evilgrin: samo peščica nas je, ki smo ostali aktivni :headbang:
tati Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 lep vikend vsem :winkiss: :winkiss: ...........
ataIBA Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 lep vikend vsem :winkiss: :winkiss: ........... Se pridružujem željam. A se vidimo danes ob 18h v Litiji na OŠ Gradec? Moto rider ima predstavitev nove knjige. Upam, da jih bo imel zraven dovolj... LP
tati Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Se pridružujem željam.A se vidimo danes ob 18h v Litiji na OŠ Gradec? Moto rider ima predstavitev nove knjige. Upam, da jih bo imel zraven dovolj... LP bili ste krasni, lepo vas je bilo videti, lepe sanje in lep vikend............. :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 bili ste krasni, lepo vas je bilo videti, lepe sanje in lep vikend............. :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ja, tudi tebe je bilo lepo videt (kot vedno :004 ) Dobro jutro
tati Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Ja, tudi tebe je bilo lepo videt (kot vedno :004 ) Dobro jutro mi smo mal zašli, tako da imam danes malce bolečo bučo, a vseeno res je bilo fajn............ upam, da se spet kdaj srečamo v takšnem številu... :whistle: :whistle: :whistle: lep vikend še enkrat
ataIBA Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 bili ste krasni, lepo vas je bilo videti, lepe sanje in lep vikend............. :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Tatika, ti si svetla točka na obzorju :winkiss: :winkiss: ... Da ne boš pozabila! Lepo toplo vreme, lep dan in gremo na jadranske lignje (ali bilo kaj drugega!) k Dinkotu v Starigrad Paklenico. Lep pozdrav iz sončne SB.
tati Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Tatika, ti si svetla točka na obzorju :winkiss: :winkiss: ...Da ne boš pozabila! Lepo toplo vreme, lep dan in gremo na jadranske lignje (ali bilo kaj drugega!) k Dinkotu v Starigrad Paklenico. Lep pozdrav iz sončne SB. oh, zdaj sem pa kar en centimeter zrasla..............hvala ataIba.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: obljuba dela dolg, ne pozabi, itak je pa Vangatova dolžnost, da zorganizira kakšno furco... :whistle: lep dan... :winkiss: :winkiss:
AndiGS Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 Dobro jutro.Se vidi da je nedelja,še vsi pod odejo.
ataIBA Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 Če sem dobro opazil Roziiiii, :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: .... :winkiss: :winkiss: z najlepšimi željami za rojstni dan! P.S. Tvoji iz 03 so neki vozeki, da moram jaz bit prvi :beer2: .
Mutika Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 Dober dan, Štamprleki! :worship:
rosse20 Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 Če sem dobro opazil Roziiiii, :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: .... :winkiss: :winkiss: z najlepšimi željami za rojstni dan! P.S. Tvoji iz 03 so neki vozeki, da moram jaz bit prvi :beer2: . hvala :winkiss: , ampak... to nisem jst :whistle: par mesecev prepozno ali par mesecev prehitro :naughty:
Mutika Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 hvala :winkiss: , ampak... to nisem jst :whistle: par mesecev prepozno ali par mesecev prehitro :naughty: He, he, sem čakala, da se sama oglasiš ... toti naš dragi ataIBA, tako je skrben! :worship:
ataIBA Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 He, he, sem čakala, da se sama oglasiš ... toti naš dragi ataIBA, tako je skrben! :worship: Moja Kolpa :whistle: ... Saj vse eno. Sem pa pomislil na tebe, kar tudi ni slabo :winkiss: .... Se pa opravičujem štamperlekom, ker sem jih zmerjal z "vozeki"!!!! Se bom opravičo s :beer2: . Toti Roziki, ki je tu neki, pa tudi prenašam čestitke....
bmwslo Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 Dobro jutro. Smo preživeli 50 letnico frenda :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
rosse20 Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 He, he, sem čakala, da se sama oglasiš ... toti naš dragi ataIBA, tako je skrben! :worship: hehe. res je. imaš prav. Moja Kolpa :whistle: ...Saj vse eno. Sem pa pomislil na tebe, kar tudi ni slabo :winkiss: .... Se pa opravičujem štamperlekom, ker sem jih zmerjal z "vozeki"!!!! Se bom opravičo s :beer2: . Toti Roziki, ki je tu neki, pa tudi prenašam čestitke.... hvala!
tati Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 preživela naporen vikend, bilo je super, le do doma je treba še nekako prilesti........... :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: :worship:
rosse20 Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 :yawn: dobro jutro :doze: danes sem pa jst prva :hooray: mam še mal časa, ko čakam, da se mi avto odtali, pol pa gas do morja :huh:
bmwslo Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 (popravljeno) Bravo Rozi :worship: Dobro jutro :evilgrin: Popravljeno Februar 23, 2009. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se