CVIČKAR1 Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 E pa še jst bom voščil dobro jutro.
AndiGS Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Dobro jutro vsem.Drugi teden od 17. do 21 marca ima firma CREATIM ,strešne kritine CREATON ,dneve odptih vrat v Latkovi vasi pri Preboldu.Vabljeni motoristi,poiščite Andija,točeno pivo gratis.
Mutika Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Dobro jutro vsem.Drugi teden od 17. do 21 marca ima firma CREATIM ,strešne kritine CREATON ,dneve odptih vrat v Latkovi vasi pri Preboldu.Vabljeni motoristi,poiščite Andija,točeno pivo gratis. Ojlala, Štamprleki! :worship: Kak ste kaj? Uf, jaz sem precej delavno, zato pa se bolj malo javljam! :unsure: Andi, da ti ne bo žal! :naughty: Namreč, če tole preberejo prvoborci naših totekov, pa če je še slučajno kombinacija Laško in Union, ... :slap: ... čisti bankrot!
rosse20 Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 jutri grem v louisa, če morda kdo potrebuje kakšno malenkost. pa prosim, če mi lahko v tem primeru piše na rosvita@siol.net in zraven pošlje sliko kaj bi imel, ali me pokliče po telefonu.
lenci Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Lepo pančkajte, jutri pa gasaaa, gremo pogledat, kako izgleda morje :kva2:
AndiGS Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Mutika,ti le pridi s toteki.Piva bo dovolj,sicer pa časti direktor.Že ve(al pa ne). :naughty:
lenci Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Dobro jutro, sonček že sije, še malo, pa gremooooo na :kava: v Portorož.
bmwslo Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Se vidi, da je lepo vreme. Danes sem mel kar dva obiska :010
lenci Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Portoroža nismo videli :unsure: , morje pa :naughty: , vroča čokolada v Postojni je bila super. Lepo pančkajte
tati Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 ............bilo je lepo.......330 km v prijetni družbi........ :winkiss: :winkiss:
AndiGS Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Lepo dobro jutro.Spet bo dan za motor. :worship:
bmwslo Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Lepo dobro jutro.Spet bo dan za motor. :worship: Itaq B)
ataIBA Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Dobro jutro vsem.Drugi teden od 17. do 21 marca ima firma CREATIM ,strešne kritine CREATON ,dneve odptih vrat v Latkovi vasi pri Preboldu.Vabljeni motoristi,poiščite Andija,točeno pivo gratis. Ej, Andy! Pridem! Mimogrede, pri nas imamo vsaki dan odprta vrata, pri Bokiju pa normalno :beer2: . Aja, pa Creaton tudi prodajamo :evilgrin: ....
EURO Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 dober dan, danes pa nic na motorja............. :whistle: :whistle: :whistle:
bmwslo Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 dober dan, danes pa nic na motorja............. :whistle: :whistle: :whistle: Jebiga, kaj si pa včeraj preveč popival :beer2: :beer2: :beer2: Še enkrat tule vse najboljše prijatelj :grupni: :grupni: original maš pa tukajle in te čaka od ranega jutra :beer2:
Mutika Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Zdravo, Štamprleki! :worship: jutri grem v louisa, če morda kdo potrebuje kakšno malenkost.pa prosim, če mi lahko v tem primeru piše na rosvita@siol.net in zraven pošlje sliko kaj bi imel, ali me pokliče po telefonu. Ti si pa res eno tako prijazno bitjece, draga rosi! :worship: :winkiss: Mutika,ti le pridi s toteki.Piva bo dovolj,sicer pa časti direktor.Že ve(al pa ne). :naughty: Oj, ... če bo čas dopuščal, veš, da pridemo! AtaIBA ziher pride, to je gvišno! :D
tati Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 dan...lep..... letos padlo lepih 1000 kilometrov........ :naughty: :naughty: v fini družbi... :worship: :worship:
AndiGS Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Ej, Andy! Pridem!Mimogrede, pri nas imamo vsaki dan odprta vrata, pri Bokiju pa normalno :beer2: . Aja, pa Creaton tudi prodajamo :evilgrin: .... Dobrodošel.Aja,pa dobro jutro.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se