Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Kako so pa izbirali komu so poslali vabilo za na ta seminar? Od Policije mislim :)
bmwslo Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Kako so pa izbirali komu so poslali vabilo za na ta seminar? Od Policije mislim :) Pošiljali so samo "odgovornim voznikom", ker z onimi drugi se tak nima smisla ukvarjat :lol1: :lol1: :lol1: P.S. Mogoče pa samo tistim, katerih naslove "ŽE" imajo :lol1:
poggy Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Živjo vsi :worship: Tud v mojem nabiralniku se je znašla pošta od Policije, tista zaželjena (vabilo)... Če bo lepo vreme se zadeve seveda nameravam udeležit ane... Malo druženja, malo pa tudi treninga pred sezono, ne škodi... Sem bil pred leti že na podobni zadevi s skuterjem :) Odlično... Samo ene čevlje sem uničil :devil:
MiNa Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Pred poglobljeno debato si pa en pirček prvošte!
lenci Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Pred poglobljeno debato si pa en pirček prvošte! Če bi vse spila, kolkrat sem probala, ne bi več mogla na motor :whistle: , kaj šele vozit.
ataIBA Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Če bi vse spila, kolkrat sem probala, ne bi več mogla na motor :whistle: , kaj šele vozit. Neeaaa gaa seeriiiiiiiiiiiiiiii. A ti tut :drunk: ?
tati Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Živjo vsi :worship: Tud v mojem nabiralniku se je znašla pošta od Policije, tista zaželjena (vabilo)... Če bo lepo vreme se zadeve seveda nameravam udeležit ane... Malo druženja, malo pa tudi treninga pred sezono, ne škodi... Sem bil pred leti že na podobni zadevi s skuterjem :) Odlično... Samo ene čevlje sem uničil :devil: se ti bom pridružila, če bom kje v bližini......... :worship: :worship:
Vikking Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 (popravljeno) Pošiljali so samo "odgovornim voznikom", ker z onimi drugi se tak nima smisla ukvarjat :lol1: :lol1: :lol1: P.S. Mogoče pa samo tistim, katerih naslove "ŽE" imajo :lol1: točno :whistle: dober večer :yea1: Kako kaj, se furate al samo pričate :naughty: Popravljeno Marec 26, 2009. Popravil Vikking
bmwslo Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 točno :whistle: Kako kaj, se furate al samo pričate :naughty: Še za pričanje cajta zmanjkuje, ampak počasi bo že bolje :evilgrin:
tati Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 šibam na Bled se spet mal izobraževat......... :whistle: :whistle: uživajte.... :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 šibam na Bled se spet mal izobraževat......... :whistle: :whistle: uživajte.... :naughty: :naughty: Kontra :winkiss:
Mutika Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Dežela štamprlska, dober večer! :winkiss: Tak lep večer je ... nebo je kot temnomodra žametna preproga. Mater, sn se v romantiko vrgla! :P
bmwslo Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 dober dan :rolleyes: delamo :P Itaq. Mi tudi :headbang:
tati Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Dežela štamprlska, dober večer! :winkiss: Tak lep večer je ... nebo je kot temnomodra žametna preproga. Mater, sn se v romantiko vrgla! :P čisto si romantična............. :winkiss: :winkiss: :winkiss: jaz malo manj, ker se že tri dni na Bledu izobražujem o hrani, debelosti, kajenju in posledici.......sladkorni bolezni......... :headbang: :evilgrin: je pa lepo slišati marsikaj novega............ :worship: :worship: po predavanjih pa v deželo Štamprlsko z našo klapo Jebiga v akcijo........ :worship: lep dan vsem :winkiss: :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Hojla Štamprli :worship: Kak ste kaj, kaj noviga :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Morgen ljudi, jebiga. Najprej po en kabelJ, pol pa v Lj na fax, jebiga!!!!! Pol pa MORAM nekam se it mal furat... Groza ta vikend, ce bo slo tko naprej...
lenci Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 :zzz: :yawn: Dobro jutro :blink: :rolleyes: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se