Mutika Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Dober dan tudi iz MB ... danes nobene romantike, vreme je za skozlat, še tisti štikl mavrice, ki se je prej sramežljivo pokazal, je izginil. Tmurno in vetrovno vreme. Bljek. čisto si romantična............. :winkiss: :winkiss: :winkiss: jaz malo manj, ker se že tri dni na Bledu izobražujem o hrani, debelosti, kajenju in posledici.......sladkorni bolezni......... :headbang: :evilgrin: je pa lepo slišati marsikaj novega............ :worship: :worship: po predavanjih pa v deželo Štamprlsko z našo klapo Jebiga v akcijo........ :worship: lep dan vsem :winkiss: :winkiss: Si pa zgodnja ... al še sploh spat nisi šla? :winkiss: Uživajte, kjerkoli boste!
rosse20 Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 dober dan! res je dan za pokozlat. še moj miško je slabe vole. je pa kot nalašč za servisiranje motorja in kolesa :naughty:
tati Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Dober dan tudi iz MB ... danes nobene romantike, vreme je za skozlat, še tisti štikl mavrice, ki se je prej sramežljivo pokazal, je izginil. Tmurno in vetrovno vreme.Bljek. Si pa zgodnja ... al še sploh spat nisi šla? :winkiss: Uživajte, kjerkoli boste! ob vsem znanju, ki sem ga osvojila v treh dneh na Bledu, mislim, ............... :worship: :worship: :worship: :worship: sita predavalnice, mislim ,da sem si premisilila o kakršnemkoli magistrskem študiju, kdo bo pa cele dneve sedel v predavalnici...... :headbang: :headbang: :headbang: lep večer vsem...........šibam v elitno druščino naših " jebiga.."" :winkiss: :winkiss:
rosse20 Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 sita predavalnice, mislim ,da sem si premisilila o kakršnemkoli magistrskem študiju, kdo bo pa cele dneve sedel v predavalnici...... :headbang: :headbang: točno to... meni že tudi počasi predesa ta šola. samo kaj... ko me je zdaj prijelo, da bi šla še na en fax :wacko:
poggy Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 MOrgen ljudi, jebiga! Morgen tudi tebi :D Ni čudno, da misliš, da se še vedno nihče ne vozi, če pa nikogar ne vidiš, še potrobil sem ti :) (včeraj na Ljubljanski...) :unsure: :unsure: :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Morgen tudi tebi :D Ni čudno, da misliš, da se še vedno nihče ne vozi, če pa nikogar ne vidiš, še potrobil sem ti :) (včeraj na Ljubljanski...) :unsure: :unsure: :naughty: Sej sm te vidu pa se pomahal sem ti... edin kar mi ni jasn je, zakuga za boga se nis ustavu pa bi sla na kofi...
tati Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 točno to... meni že tudi počasi predesa ta šola.samo kaj... ko me je zdaj prijelo, da bi šla še na en fax :wacko: hvala enako, očitno nikoli ne bom nehala hoditi okrog šolskih klopi............. verjetno jeseni spet naprej........... :worship: :worship: :worship: lep deževen dan, mi je prav všeč tole, ker grem v nočno, da ne bo gužve na urgenci........... :krneki: :krneki:
bmwslo Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 .. jaz grem pa spat počasi. Lahko noč :yawn:
bmwslo Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 dober večer :rolleyes: A ti si pa šele zdejle na sceno prlezu :whistle:
Mutika Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Lahko noč, Štamprljad! :worship: Sicer pa, saj je ura šele deset pa kusur! :whistle: Le kdo bi ob taki uri šel spat? :unsure: Že vem! Kure! :rolleyes:
poggy Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Sej sm te vidu pa se pomahal sem ti... edin kar mi ni jasn je, zakuga za boga se nis ustavu pa bi sla na kofi... Mah sm imel ene opravke na žalost... :D sej bomo nadoknadli še :naughty: :naughty: rogla+kislo mleko? :whistle: :whistle:
bmwslo Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Lahko noč, Štamprljad! :worship: Sicer pa, saj je ura šele deset pa kusur! :whistle: Le kdo bi ob taki uri šel spat? :unsure: Že vem! Kure! :rolleyes: Dobro jutro . Ja ja, saj vem samo Kure tak zgodaj vstanejo :winkiss:
maus Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 štamperl... dobro jutro :beer2: :yawn:
tati Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 štamperl... dobro jutro :beer2: :yawn: Žabar.......tudi tebi dobro jutro....... :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) :worship: :worship: :worship: :worship: Poggy............resnično hvala za prijetno druženje in seveda najboljšo hrano letošnjega leta, ki je bila skuhana v domači kuhinji.......... :worship: ostalim pa tudi hvala za prijetno druženje, lep večer............ :winkiss: :winkiss: Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil tati
Dr_Jakob Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Mah sm imel ene opravke na žalost... :D sej bomo nadoknadli še :naughty: :naughty: rogla+kislo mleko? :whistle: :whistle: Ti sam povej kdaj.
poggy Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 :worship: :worship: :worship: :worship: Poggy............resnično hvala za prijetno druženje in seveda najboljšo hrano letošnjega leta, ki je bila skuhana v domači kuhinji.......... :worship: ostalim pa tudi hvala za prijetno druženje, lep večer............ :winkiss: :winkiss: No pa lep pozdravček vsem še z moje strani... Tati itak ni kaj :whistle: Pa še ena slikca tati, Brdaus in Razer :naughty:
lenci Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Kakšno dremanje, če pa je telo še kar navajeno na stari ritem :headbang: , jutri bo pa štala vstati. Pa lahko nočko in prijetne sanje :naughty: . Vsaj dokler se vreme ne uštima :whistle:
virt666 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 hehe že danes je bil problem zjutraj :D mal dlje traja da pridem na tistih 50% ko jih rabim za funkcioniranje :D kr nazaj ti želim prijetne sanje, še bom mal pokonc :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se