Razer Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 :worship: :worship: :worship: :worship: Poggy............resnično hvala za prijetno druženje in seveda najboljšo hrano letošnjega leta, ki je bila skuhana v domači kuhinji.......... :worship: ostalim pa tudi hvala za prijetno druženje, lep večer............ :winkiss: :winkiss: se strinjam. :D fajn sm se najdeu mmmmm :D :D No pa lep pozdravček vsem še z moje strani... Tati itak ni kaj :whistle: Pa še ena slikca tati, Brdaus in Razer :naughty: joj glih tkt si mene slikov k sm spet kašlov :D bilo je pa res super :worship:
bmwslo Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Dobro jutro. Sem še vedno mal :yawn:
ZD€N€ Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Dobro jutro :worship: nov dan in nove dogodivščine
tati Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 No pa lep pozdravček vsem še z moje strani... Tati itak ni kaj :whistle: Pa še ena slikca tati, Brdaus in Razer :naughty: grupiranje Štampl in Gorenske sekcije........ :winkiss: :winkiss:
Razer Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 grupiranje Štampl in Gorenske sekcije........ :winkiss: :winkiss: :naughty: :naughty: :whistle:
bmwslo Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 (popravljeno) Dober večer. Je še kdo na šihtu, da mi ne bo dolgčas samemu na šihtu ?? Popravljeno Marec 31, 2009. Popravil bmwslo
lenci Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 (popravljeno) Dober večer. Je še kdo na šihtu, da mi ne bo dolgčas samemu na šihtu ?? Dober večerček :whistle: Jaz samo na forumu visim :naughty: ,je blo več kot 10 ur za danes čisto preveč :headbang: Naj hitro mine tale šiht :worship: Popravljeno Marec 31, 2009. Popravil lenci
virt666 Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Dober večer. Je še kdo na šihtu, da mi ne bo dolgčas samemu na šihtu ?? Tebe bi jst zaposlil ko si tak pridn :D
bmwslo Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Tebe bi jst zaposlil ko si tak pridn :D Sporoč na PM kolk je plača :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
virt666 Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 eh že nisi več tak pridn :P pest riža pa je :D
bmwslo Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 eh že nisi več tak pridn :P pest riža pa je :D :fight2:
ZD€N€ Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Dobro jutro jutro tudi tebi :worship:
tati Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 en lep pozdravček................sonček bo........ :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 en lep pozdravček................sonček bo........ :winkiss: :winkiss: ... in ti boš skuštrana :whistle:
Mutika Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Ojla, Štamprleki! :worship: Tale sonček ... a je že pri vas? Tukaj se nič kaj zavzeto ne baše izven oblakov.
lenci Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 dober dan :worship: v Ljubljani že cel dan oblačno , smotano :BUA: , aja mogoče še toliko bolj, ker že cel dan sedim v službi :headbang: in končno :naughty: grem lahko domov :kva2: lepo se imejte ampak kje je ta sonček?
ataIBA Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 dober dan :worship: v Ljubljani že cel dan oblačno , smotano :BUA: , aja mogoče še toliko bolj, ker že cel dan sedim v službi :headbang: in končno :naughty: grem lahko domov :kva2: lepo se imejte ampak kje je ta sonček? Kdo me kliče :unsure: ? Tu sem! Z mano sta boter Mesec in zvezdica Zaspanka :whistle: ... Pozdravljeni.
tati Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 ... in ti boš skuštrana :whistle: kot vedno, smo moram še koga najti, dame bo skuštral........ :winkiss: :winkiss:
virt666 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 kot vedno, smo moram še koga najti, dame bo skuštral........ :winkiss: :winkiss: to ti pa po moje ne bo tak velik problem najt, bmwslo vedno prpravlen pomagat :whistle: :naughty: :worship:
bmwslo Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 kot vedno, smo moram še koga najti, dame bo skuštral........ :winkiss: :winkiss: Lej me :winkiss: to ti pa po moje ne bo tak velik problem najt, bmwslo vedno prpravlen pomagat :whistle: :naughty: :worship: Itaq, zato so pa prjatli, da pomagajo prjatlci v stiski :naughty:
lenci Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Kdo me kliče :unsure: ? Tu sem! Z mano sta boter Mesec in zvezdica Zaspanka :whistle: ...Pozdravljeni. Oh, kako lepo :yes: , sam boter Mesec se je za oblake skril :? , zvezdica Zaspanka mu pa družbo dela .) Pa prijetno nočko, baje bo deževalo in se bo dalo super pančkat.
bmwslo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Oh, kako lepo :yes: , sam boter Mesec se je za oblake skril :? , zvezdica Zaspanka mu pa družbo dela .) Pa prijetno nočko, baje bo deževalo in se bo dalo super pančkat. ... in se je res super spančkalo . Dobro jutro :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se