lenci Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 ... in se je res super spančkalo . Dobro jutro :evilgrin: dobro jutro, lepo naspani, smo že v deževni Ljubljani :naughty:
ataIBA Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Ej, sosedje! Vreme je tak za ku*ac, da se mi bo revma zavlekla še v tiste organe, ki so skoz na toplem :evilgrin: ... Edino cigani se veselijo, ker vejo da za takim pride sonceee :OK: .
tati Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 to ti pa po moje ne bo tak velik problem najt, bmwslo vedno prpravlen pomagat :whistle: :naughty: :worship: vsekakor se strinjam z vama, ampak nikogar ni takrat ko bi si to želela, kaj mi to pomaga, če me kuštrate na vsake kvatre enkrat............... :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 vsekakor se strinjam z vama, ampak nikogar ni takrat ko bi si to želela, kaj mi to pomaga, če me kuštrate na vsake kvatre enkrat............... :winkiss: :winkiss: Ti sam povej kam te naj pridem kuštrat, ne bo nikdar konca :naughty: :devil:
virt666 Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Ti sam povej kam te naj pridem kuštrat, ne bo nikdar konca :naughty: :devil: Ni fore kam, bol kdaj, moreš met extra prefinjen čut za izbrat pravi cajt... :D
bmwslo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Ni fore kam, bol kdaj, moreš met extra prefinjen čut za izbrat pravi cajt... :D Če znaš dober pokuštrat, ji bo vsak čas pravi, tako da mene sam lokacija zanima :whistle:
Mutika Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Ojla, Štamprleki! :worship: dober dan :worship: v Ljubljani že cel dan oblačno , smotano :BUA: , aja mogoče še toliko bolj, ker že cel dan sedim v službi :headbang: in končno :naughty: grem lahko domov :kva2: lepo se imejte ampak kje je ta sonček? Ta sonček je bil v Mb, ja, v Mb. Ampak, ... zdaj pa je spet! Pa počasi zahaja. Kdo me kliče :unsure: ? Tu sem! Z mano sta boter Mesec in zvezdica Zaspanka :whistle: ...Pozdravljeni. Oj, ataIBA! Pa še res je. Ti si en kosmat, glasen, zlati sonček! :winkiss:
tati Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Ti sam povej kam te naj pridem kuštrat, ne bo nikdar konca :naughty: :devil: ej vidva, sta pa ratala mal žleft, v soboto si bom vzela čas......... :winkiss: :winkiss: Ni fore kam, bol kdaj, moreš met extra prefinjen čut za izbrat pravi cajt... :D no si videl izkušenega gospoda, ti vse pove.............. :worship: :worship: Če znaš dober pokuštrat, ji bo vsak čas pravi, tako da mene sam lokacija zanima :whistle: sobota pri vaških, da vas mal objamem..........
bmwslo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 ej vidva, sta pa ratala mal žleft, v soboto si bom vzela čas......... :winkiss: :winkiss: no si videl izkušenega gospoda, ti vse pove.............. :worship: :worship: sobota pri vaških, da vas mal objamem.......... Pridem, sam mal kasnej, ke moram še v Grosuplje prej :winkiss:
lenci Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 dobro jutro :yawn: , juhu, petek je :kva1:
bmwslo Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 dobro jutro :yawn: , juhu, petek je :kva1: juhu, juhu , petek je tu :evilgrin: A je to že kdo pogruntal pred mano :whistle:
AndiGS Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Dobro jutro.Vikend bo sončen,motoristični. :whistle:
bmwslo Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Dobro jutro.Vikend bo sončen,motoristični. :whistle: Upam, da oboje :beer2:
rosse20 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 dober juter :yawn: da vas še jaz malo pozdravim. kako ste kaj? čakate sončka, ane?
tati Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Pridem, sam mal kasnej, ke moram še v Grosuplje prej :winkiss: se srečamo........... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Dobro jutro. Kako je pa z vremenom danes ?? :unsure:
Pips Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 lepo jutro in še lepši dan vam želim,se vidjamo :kava: :010
bmwslo Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 lepo jutro in še lepši dan vam želim,se vidjamo :kava: :010 Itaq. Grosuple okol poldneva al pa malo čez :beer2:
Dr_Jakob Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Morgen ljudi, jebiga! Danes sem pa kasno ustal, matr... Prov pase.
bmwslo Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Morgen ljudi, jebiga! Danes sem pa kasno ustal, matr... Prov pase. Ti,ti zaspanc :nono:
MiNa Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Ti,ti zaspanc :nono: Nekateri pa zgodnji kot vedno :worship: !
Dr_Jakob Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 No, enkrat na teden pa lahko ustanem po 6.uri, nooo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se