bmwslo Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Nekateri pa zgodnji kot vedno :worship: ! :naughty: :whistle:
rosse20 Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 pravkar iz kratke fure in iz poligona v šempetru. tam videni: zlati, motoristek, bmwslo in morda še kdo, ki ga ne poznam :worship:
bmwslo Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 pravkar iz kratke fure in iz poligona v šempetru.tam videni: zlati, motoristek, bmwslo in morda še kdo, ki ga ne poznam :worship: Kaj se pa ne javiš. Drugiš te bom za ušesa :winkiss: Sicer pa lep moto dan po 6 mesecih abstinence . Allleeeelujjjaaaaaaa :worship: :worship: :worship:
zlati Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 pravkar iz kratke fure in iz poligona v šempetru.tam videni: zlati, motoristek, bmwslo in morda še kdo, ki ga ne poznam :worship: nič vidu B)
poggy Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Kaj niste nekaj govorli da greste jutri v šempeter? :unsure: :unsure: Skratka, se komu jutri pelje malo na našo prekrasno obalo? Štart iz Ce ob 9ih nekje...? :naughty: :naughty:
virt666 Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 pravkar iz kratke fure in iz poligona v šempetru.tam videni: zlati, motoristek, bmwslo in morda še kdo, ki ga ne poznam :worship: hmmm js sm jih tud pozdravu, itak so bli edini k sm jih poznal takrat tam :D
bmwslo Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Kaj niste nekaj govorli da greste jutri v šempeter? :unsure: :unsure: Skratka, se komu jutri pelje malo na našo prekrasno obalo? Štart iz Ce ob 9ih nekje...? :naughty: :naughty: Jaz sem imel plan za danes v Šempeter, ampak plani se lahko hitro porušijo :whistle: Smo včeraj obiskali vse kar se je dalo in za danes ni nič ostalo. No nekam jo bom mahnil a malo kasneje, ker je vseeno delovni dan in me direktor ne spusti ob 9.00 :lol1: Sem pa včeraj spoznal eno novo faco :evilgrin: in eno znano pogrešal pri Vaških. tati, kje si bla. 2 x sem bil pr Vaških, tebe pa od nikoder , pa tak sem te hotel mal skuštrat :winkiss:
rosse20 Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Kaj se pa ne javiš. Drugiš te bom za ušesa :winkiss: nič vidu B) ste nekaj na veliko razprarvaljali, pa nisem hotla motit. Skratka, se komu jutri pelje malo na našo prekrasno obalo?Štart iz Ce ob 9ih nekje...? :naughty: :naughty: škoda, k nisem prej vidla... tudi mi2 mogoče jo zdej mahneva dol. odvisno od jureta. nekaj ni zagret več za te reči. :unsure: poggy a rabiš družbo za drugič? :whistle:
alkatraz Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 ste nekaj na veliko razprarvaljali, pa nisem hotla motit. škoda, k nisem prej vidla... tudi mi2 mogoče jo zdej mahneva dol. odvisno od jureta. nekaj ni zagret več za te reči. :unsure: poggy a rabiš družbo za drugič? :whistle: Za družbo je sedaj imel še štiri motorje zraven :naughty:
bmwslo Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 ste nekaj na veliko razprarvaljali, pa nisem hotla motit. Taka lušna dečva, dedov ne more motit nikakor
Mutika Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Kaj se pa ne javiš. Drugiš te bom za ušesa :winkiss: Sicer pa lep moto dan po 6 mesecih abstinence . Allleeeelujjjaaaaaaa :worship: :worship: :worship: Ojla, Štamprleki! :worship: O, super, bmwslo, dober občutek, hm? Jaz še nisem uspela na motor, od 13. julija lani ne, pa vsi me zezajo, kako me je po nesreči strah in da mi prpa dela, pa zato nočem na motor ... jaz pa obnavljam stanovanje in tako utrujena niti pod razno ne grem na motor. V tem je razlika; pred nesrečo bi na vso silo rinila na moped, zdaj pa se malo bolj poslušam. Ampak, just another week or two ... potem pa ... gasaaaaaa! :yea1:
bmwslo Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Evo ga, pa je mimo še drugi motoristični dan :worship: Blo je lepo, na glavnih cestah motorjev ko listja in trave, ko sem pa zavil čez Dražgoše in Kropo pa sam enih par. V Šempetru spet gužva da nisem zraven prišel :whistle:
zlati Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 tudi jaz sem skoču mal do kozjanskega :worship: pa še naša se je zraven prslinla :rolleyes:
lenci Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Dober večer, pa upam, da bo tudi prijetna nočka. Sinoči sem zaspala kot angelček po kratki uživantski turci(in masaži :whistle: ), danes pa mi je glavobol preprečil ponovitev :headbang: . Pa saj bo še lepih dni, se ni za silit. Hm, za Šempeter se mi je pa zdelo, da bo gužva in bo težko zraven priti. Lahko nočko.
tati Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Kaj niste nekaj govorli da greste jutri v šempeter? :unsure: :unsure: Skratka, se komu jutri pelje malo na našo prekrasno obalo? Štart iz Ce ob 9ih nekje...? :naughty: :naughty: poggy..oprosti, ostala na Primorske, ker je ful deževalo in bluzila dol do danes zvečer...........
tati Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 tati, kje si bla. 2 x sem bil pr Vaških, tebe pa od nikoder , pa tak sem te hotel mal skuštrat :winkiss: bila tam, srečala cel kup poznanih ,med drugim tudi Štamprlov..Motoristka, Zlatija, Vitra, Keca, Dr. Racing..........tebe pa žal ni bilo :winkiss: :winkiss: :winkiss:
rosse20 Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Za družbo je sedaj imel še štiri motorje zraven :naughty: ooo. lepo lepo. mi2 sva jo mahnila na dolensko... na gradu otočec pa srečala prijazen par na hondi :naughty: Taka lušna dečva, dedov ne more motit nikakor hehe. velja. vem za drugič.
bmwslo Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 bila tam, srečala cel kup poznanih ,med drugim tudi Štamprlov..Motoristka, Zlatija, Vitra, Keca, Dr. Racing..........tebe pa žal ni bilo :winkiss: :winkiss: :winkiss: :eek: , kak hudiča, z Zlatijem in Motoristekom sem bil tudi jaz , sem pa res vmes skočil še v Grosuplje. No pa drugič. Pridna bodi (kot si vedno) :winkiss: ooo. lepo lepo.mi2 sva jo mahnila na dolensko... na gradu otočec pa srečala prijazen par na hondi :naughty: hehe. velja. vem za drugič. Itaq Pa dobrojutro štamperlland
rosse20 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 dober juter :yawn: kdo si je izmislil zgodnje ustajanje :yawn:
AndiGS Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Dobro jutro.Danes imam dopust,vreme bo krasno,namesto z motorjem pa s traktorjem v gošo. :headbang:
tati Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 dan.......... :eek: , kak hudiča, z Zlatijem in Motoristekom sem bil tudi jaz , sem pa res vmes skočil še v Grosuplje. No pa drugič. Pridna bodi (kot si vedno) :winkiss: pridna, nikoli..........., ampak vsake toliko časa pa res mal......... :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Dobro jutro.Danes imam dopust,vreme bo krasno,namesto z motorjem pa s traktorjem v gošo. Še vedno boljše to, kot pa v pisarni in okol strank hodit dan.......... pridna, nikoli..........., ampak vsake toliko časa pa res mal......... :winkiss: :winkiss: :naughty: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se