MiNa Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) Še vedno boljše to, kot pa v pisarni in okol strank hodit :naughty: :winkiss: Kot pravijo boljše z biciklom v Ku....ijo kot z Mercedes-om na šiht! Tako zdej pa domov. Žal ne z biciklom :devil: pa tud z Mercedesom ne . Popravljeno April 6, 2009. Popravil MiNa
BremzPenzl Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Lep pozdrav sosedi :worship: Kaj novega?
zlati Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Lep pozdrav sosedi :worship: Kaj novega? še starega ni kaj prida
bmwslo Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Lep pozdrav sosedi :worship: Kaj novega? good news, no news
Mutika Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Kako kaj, Štamprleki? :worship: Kuj nekaj dobrojutrate, pa je zunaj že krasen, sončen daaaan!
tati Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 lep pozdravček........... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Kako kaj, Štamprleki? :worship: Kuj nekaj dobrojutrate, pa je zunaj že krasen, sončen daaaan! Hudiča, ob 10.18 je res že dan, ampak vsi pošteni štamperli smo dobrojutral pred 7.00 urco
CVIČKAR1 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 (popravljeno) motoristek pa zleti pa bmwslo hvala za lesen motor. Popravljeno April 7, 2009. Popravil CVIČKAR1
bmwslo Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 motoristek pa zleti pa bmwslo hvala za lesen motor. Ojla Cvičko. Lepo, da se še tule mal oglasiš. Ja malenkost. Tisto smo ti prinesli, da si laže prebrodil prve težke dni. Naj ti bo v spomin na prijatelje. Zdaj si pa že tako mnogo boljši. A se kaj spomniš naše furce za "šengenske meje" tule lahko pogledaš slike !!
CVIČKAR1 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Ja to mi bo v spomin pa na toteke ko sma jih skup šla obiskovat.
lenci Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Dobro jutro , res je čudovito jutro :yes: , še čelado na glavo pa gasa v službo :worship:
AndiGS Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Dobro jutro.Danes pa delam samo do enjstih,pol pa gasa.
Mutika Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Hudiča, ob 10.18 je res že dan, ampak vsi pošteni štamperli smo dobrojutral pred 7.00 urco He, he, ampak, ... jaz nisem pošten Štamprl. Dober dan, Štamprleki! :worship:
tati Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 dan............... :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 He, he, ampak, ... jaz nisem pošten Štamprl. Dober dan, Štamprleki! :worship: :lol1:
BremzPenzl Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 He, he, ampak, ... jaz nisem pošten Štamprl. Dober dan, Štamprleki! :worship: ..ne ne, ti si krigl
Vikking Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 pozdravljeni štamperli... še novička da se moja motoristična sezona še začela ni in se že tudi končuje. tako da če kdo pozna kerga da kupuje sv-ja, ker prodajam svojga. lepo pozdravljeni vsi skupaj. Vikking
lenci Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Čudovit lep dan je bil, upam, da za vse :worship: Želim prijetno nočko in seveda prebujanje v lepo jutro.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se