ataIBA Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 V veliko čast mi je bilo danes, ko sem dobil obisk in čestitke;Obiskal me je ataIBA in takoj sma morala nazdravit; ataIBA hvala ti za obisk in čvek time; :worship: :worship: :worship: ..... ma vedel sem, da po padlo nekaj rund pijače na strošek rojstnodnevnika . In nisem se motil :worship: . Je pa res cajt minil ko keks. Bo treba na eno skupno furo .
CVIČKAR1 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Dobro jutro bmwslo,pa spomnem se ko sm z štamprleki obiskoval toteke.
Mutika Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Lep dan, sončen dan! Pozdravček, Štamprleki! :worship:
rosse20 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 dober juter zdene... vse najboljše za nazaj. sem bila odsotna zato tudi zamuda šteje
tati Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 lep pozdrav............ :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Ojla, Štamprli! Pozdravček iz ne več tako obsončenega Maribora! :worship:
tati Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Ojla, Štamprli!Pozdravček iz ne več tako obsončenega Maribora! :worship: Muti, jutri se pa mogioče vidimo, mejbi pridem v Mb na koncert od Mišo Kovača....... :winkiss: :winkiss:
lenci Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Dobro jutro :yawn: :yes: lepo preživite še ta dan, vikend je pred nami
AndiGS Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Dobro deževno jutro.Če se ne bomo vozili,je pa vsaj solato na vrtu zalilo.
maus Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) dobro jutro štamperl sekcija Popravljeno April 17, 2009. Popravil maus
Mutika Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Ojlala, Štamprleki! :worship: Dan! Muti, jutri se pa mogioče vidimo, mejbi pridem v Mb na koncert od Mišo Kovača....... :winkiss: :winkiss: O, a res? No, javi se, če bo cajt, na koncert pa jaz ne grem. Mišo Kovač ni neka moja numera. Tebi pa ful privoščim, da uživaš! :winkiss:
tati Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 dan, petek je............ :winkiss: :winkiss: O, a res? No, javi se, če bo cajt, na koncert pa jaz ne grem. Mišo Kovač ni neka moja numera.Tebi pa ful privoščim, da uživaš! :winkiss: vsekakor ti javim, samo ne vem še, če bom res šla, odvisno .............lepo bodi...lp :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Lahko noč, Štamprleki! :worship: Se vidi, da se bliža festival ... sem še v službi. :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se