bmwslo Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Dobro jutro . A še koga zebe. U 3 PM, mi še kar kurmo
lenci Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Dobro jutro :naughty: Kakšen mraz :unsure: , v Ljubljani je 12 stopinj, okno odprto, potem bo zrak itak čist mimo :angry: Pa lep dan
poggy Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Dobro jutro :evilgrin: Danes pa se zapije čisto novi GS 1200 Adventure :naughty: (na žalost ne moj :unsure: )
bmwslo Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Dobro jutro :evilgrin: Danes pa se zapije čisto novi GS 1200 Adventure :naughty: (na žalost ne moj :unsure: ) pa srečno vožnjo srečnemu lastniku
rosse20 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Dobro jutro . A še koga zebe. U 3 PM, mi še kar kurmo dobro jutro sem ugotovila, da mi boljše dene, če nisem no1 drugače pa... ne... v kopru je sončnih 16°C in je prav toplo :naughty: . če pa kurijo, bi mogla pa it radiator pošlatat.
bmwslo Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) dobro jutro sem ugotovila, da mi boljše dene, če nisem no1 drugače pa... ne... v kopru je sončnih 16°C in je prav toplo :naughty: . če pa kurijo, bi mogla pa it radiator pošlatat. Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil bmwslo
tati Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 da se še jaz malo javim, lep dan vsem skupaj..........
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 dobro jutro sem ugotovila, da mi boljše dene, če nisem no1 drugače pa... ne... v kopru je sončnih 16°C in je prav toplo :naughty: . če pa kurijo, bi mogla pa it radiator pošlatat. Carica! Ojla, Štamprleki, kako kaj? Soooooonček tudi v Mb! Bmwslo, Đole bo. S tamburaši. Prvo festivalsko nedeljo, 28.6. Toplo priporočam. Svirat će se i pokoji stari komad ... !
rosse20 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Carica! Ojla, Štamprleki, kako kaj? Soooooonček tudi v Mb! Bmwslo, Đole bo. S tamburaši. Prvo festivalsko nedeljo, 28.6. Toplo priporočam. Svirat će se i pokoji stari komad ... ! če je pa res
bmwslo Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Carica! Ojla, Štamprleki, kako kaj? Soooooonček tudi v Mb! Bmwslo, Đole bo. S tamburaši. Prvo festivalsko nedeljo, 28.6. Toplo priporočam. Svirat će se i pokoji stari komad ... ! Se vidimo obvezno Se ti še javim okoli podrobnosti
rosse20 Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 da vas še jaz pozdravim pred odhodom na fax nič kaj prijetno vreme... oblačno. ja nič... grem... fax se začne čez 5 minut :unsure:
bully Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Da še jes pozdravim po dolgem cajtu.....ZDRAWO!!!
tati Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Da še jes pozdravim po dolgem cajtu.....ZDRAWO!!! čistokrvni Zadrečan, presneto...................... :winkiss:
T-boy Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Glej, glej. Zdraw-ko, mladenic z mujcekom, fse najbojse.
bmwslo Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 lep pozdrav Vel kame home Dobro jutro :evilgrin:
lenci Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Dobro jutro . Čelado gor pa gasaaaaaa. Čudovit dan vsem želim. Še posebej pa Zdrawc-u, vse tanartaboljše
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se