ZD€N€ Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 (popravljeno) lep pozdrav Zdrawc... vse naj, naj ...... Popravljeno Maj 7, 2009. Popravil ZD€N€
tati Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Zdrawc..................vse................. :winkiss:
virt666 Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Zdrawc.................eh sej veš ka ti hočem povedat!
rosse20 Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 jaz vas lepo pozdravljam iz (mislim da) sončnega kopra. težko pa rečem točno, ker sem na faksu že od 9.30 zjutraj in upam, da se bo v roku pol ure končal. jutri pa... jovo na novo :unsure: če jutri ne dobimo uspešno rešene pritožbe, drug teden kampiramo na faksu. :naughty:
lenci Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Juhu, je blo luštno, Laško-Trojane-Šiška, postanek, nazaj pa Litija, Hrastnik, Laško . Samo postanek v Ljubljani je bil predoooooolg Jutri pa spet, juhuhu :yes: Copatki so super Lep dan še naprej in imejte se tanartabulš
lenci Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Dobro jutro :naughty: Petek jeeeeeeeee Lep dan vsem želim
AndiGS Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Dobro jutro.Lepo vreme se začenja.Danes pa en mal v službo.pol pa gremo...
rosse20 Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 dobro jutro še 6 ur in grem domov. juhuhu. ...Copatki so super ... v kaj pa si ga obula?
lenci Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 dobro jutro še 6 ur in grem domov. juhuhu. v kaj pa si ga obula? Obut je v Michelinkice, kateri tip pa sem spet pozabila :unsure: , ker moj dragi to ureja zame. Pa lep vikend
Mutika Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Ojlala, Štamprleki! Ja, res nas bojda lep vikend čaka. Jupi, gremo na motorje! Dobro jutro . Ja, bmwslo, kaj pa je? :unsure:
lenci Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Dobro jutro . Ojoj, zakaj pa tako slaba volja :unsure: , pa tako lep dan je zunaj . Saj meni bo tudi šiht dolgi , potem pa bo spet Zmajček vesel , ker bova šla na furco :yes: proti domu
lenci Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Ojlala, Štamprleki! Ja, res nas bojda lep vikend čaka. Jupi, gremo na motorje! Hi, hi enim se pa še ni rit čisto nehala tresti , še kar brni Pa super dobre volje sem, pravkar zvedela, da sem postala teta
Mutika Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Hi, hi enim se pa še ni rit čisto nehala tresti , še kar brni Pa super dobre volje sem, pravkar zvedela, da sem postala teta Ja, čestitke!
ZD€N€ Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Dobro jutro . kaj pa to pomeni??? A delaš? Al je kaj ........
bmwslo Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Hi, hi enim se pa še ni rit čisto nehala tresti , še kar brni Pa super dobre volje sem, pravkar zvedela, da sem postala teta Teta lenci kaj pa to pomeni??? A delaš? Al je kaj ........ Nego šta
Mutika Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Teta lenci Nego šta :unsure: Da si neoš glave razbil ...
bmwslo Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 :unsure: Da si neoš glave razbil ... Je že boljše. :evilgrin: Neki zajeban dan se mi je zdel da bo, pa spolh ni blo tako hudo . Jutri bo pa sploh fajn
lenci Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Dobro jutroooooo Imejte se najbolje, najlepše, skratka odlično. Jaz grem danes na tek, jutri pa na turco
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Dobro jutro. Mejte se fajn, jaz grem danes na furco, jutri pa na fešto :lol:
AndiGS Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Dobro jutro. Jaz moram pa danes motor zamenjati s traktorjem in iti v gošo. Bo pa jutri bolje,ko bom spet na dveh kolesih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se