ZD€N€ Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Dobro jutro. Mejte se fajn, jaz grem danes na furco, jutri pa na fešto :lol:
Vikking Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 pozdravljeni Pravkar servisiram motor, jutri če bom znal zamenjam še zavorno olje, potem pa upam da bom sposobn že mogoče za kakšno kratko furco. ajdi voluharji, uživite
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) pozdravljeni Pravkar servisiram motor, jutri če bom znal zamenjam še zavorno olje, potem pa upam da bom sposobn že mogoče za kakšno kratko furco. ajdi voluharji, uživite Oooo super novice Škoda da jutri "nisem vozen" P.S. Če rabiš kako pomoč pa javi :naughty: P.S. Danes prelepih 540 km Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil bmwslo
AndiGS Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Dobro jutro. Danes bo treba pa malo k Vaškim na žegen.
Mutika Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Dobro jutro, Štamprleki! pozdravljeni Pravkar servisiram motor, jutri če bom znal zamenjam še zavorno olje, potem pa upam da bom sposobn že mogoče za kakšno kratko furco. ajdi voluharji, uživite Ooo, odlično! To je pa zelo vzpodbudno.
lenci Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Lepo pančkajte, jaz bom sigurno, je bil čudovito lep vikend.
bmwslo Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Lepo pančkajte, jaz bom sigurno, je bil čudovito lep vikend. :evilgrin: jaz grem kar zdejle :yawn:
border Objavljeno Maj 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Serbus banda... ... spet sm vas mal prisu pogledat... neki me je zagrablo... Piaggio mp3 LT 400... kaj pravte? ... zde kdo vozil ? ... poraba? ajde
bmwslo Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Dobro jutro :evilgrin: in lepo pozdravljen mr. border , za tvoje vprašanje pa nimam odgovora
lenci Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Dobro jutro :yes: Tako lepo sije sonček zunaj Imejte se lepo
Vikking Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Serbus banda... ... spet sm vas mal prisu pogledat... neki me je zagrablo... Piaggio mp3 LT 400... kaj pravte? ... zde kdo vozil ? ... poraba? ajde lepo lepo, da se še kej oglasiš :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Dos mam šihta za danes. Grem mal pogledat k severnim sosedom
tati Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 lep sončen pozdravček v Štamprlijo.......... :winkiss: pozdravljeni Pravkar servisiram motor, jutri če bom znal zamenjam še zavorno olje, potem pa upam da bom sposobn že mogoče za kakšno kratko furco. ajdi voluharji, uživite Vikking...lepo da si se mal vrnil v naše loge, čeprav smo vsi mal poniknili v svoje luknje....., pa se še vedno kdo nazaj vrne..... tudi jaz sem letos naredila en velik servis na motorju, pa še bo treba kakšnega, saj imam že 6300 km narejenih, pa se je sezona šele začela...presento...... :headbang:
rosse20 Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Serbus banda... ... spet sm vas mal prisu pogledat... neki me je zagrablo... Piaggio mp3 LT 400... kaj pravte? ... zde kdo vozil ? ... poraba? ajde ooo. lep pozdrav tudi mene zanima ta zadeva. baje takšne tricikle prodajajo tudi v ski&see, vendar so tisti BAJE kr neki za vozit. sama ga še nisem, ga je pa mamin stric in ni bil navdušen. te mp3-je imajo v kopru redarji lepo lepo, da se še kej oglasiš :evilgrin: tudi tebi en lep pozdrav. daj mi zaupaj... kakšne barve je že tvoj sv?
border Objavljeno Maj 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Hehe... wikking in Bmwslo... ter rozy... oglaste se kaj... veste kje sm doma... pridite mi mal luste narest z vasimi motorcki...
rosse20 Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Hehe... wikking in Bmwslo... ter rozy... oglaste se kaj... veste kje sm doma... pridite mi mal luste narest z vasimi motorcki... komot. radi delamo lušte
Vikking Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 ooo. lep pozdrav tudi mene zanima ta zadeva. baje takšne tricikle prodajajo tudi v ski&see, vendar so tisti BAJE kr neki za vozit. sama ga še nisem, ga je pa mamin stric in ni bil navdušen. te mp3-je imajo v kopru redarji tudi tebi en lep pozdrav. daj mi zaupaj... kakšne barve je že tvoj sv? Rudeče, prav tako čelada, skladno z linijami mopeda
Vikking Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Prideš kaj naokoli ?? mogoč pa res .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se