bmwslo Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 , ker če bi bil Motoristek še aktiven in mu nebi šlo bolj na slikanje, bi meli najmanj 1986 straniiii... Sicer pa pozdravček, sosedje. Jutri sem zaran v Krškem in če bom stvari plodno rešil, bom moral v mimohodu častit kaki pir. LP Dobro jutro :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Dobro jutro đezeri :naughty: :naughty: dobro jutro majstori
alkatraz Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 dobro jutro majstori vsako jutro njofra 1
Brrrm Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 'tro Kaj se še vedno vsak, prav vsak dan dopbrojutrate, pa doberdanate in zvečer v posteljo dajete ? Vztrajneži. A vozite tudi kaj, ali samo to, virtualno?
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 'tro Kaj se še vedno vsak, prav vsak dan dopbrojutrate, pa doberdanate in zvečer v posteljo dajete ? Vztrajneži. A vozite tudi kaj, ali samo to, virtualno? Ooooo lep pozdrav heheheh eni se tudi vozijo, eni pa sam virtualno bluzimo :wacko:
alkatraz Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 'tro Kaj se še vedno vsak, prav vsak dan dopbrojutrate, pa doberdanate in zvečer v posteljo dajete ? Vztrajneži. A vozite tudi kaj, ali samo to, virtualno? Si prišel iz karantene? njofra 1
lenci Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Dobro jutrooooooooo , sončno jutroooooo in vsem želim lep dan in še lepši vikend :yes:
Brrrm Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Ma ne, karantena je to, da lahko zbežim sem, ostalo je okuženo realno življenje. Ja, letos sem se že enkrat realno peljal. Po skoraj letu dni. Podvig CE-Golica-69-MB-CE. :trance_33_sleep:
rosse20 Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 dober juter zdej grem pa k dohterju pogledat, da vidim, če mi bo dal šive ven al ne. :unsure:
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 dober juter zdej grem pa k dohterju pogledat, da vidim, če mi bo dal šive ven al ne. :unsure: Če ti jih nebo, pridi do mene, ti jih bom jaz
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Ma ne, karantena je to, da lahko zbežim sem, ostalo je okuženo realno življenje. Ja, letos sem se že enkrat realno peljal. Po skoraj letu dni. Podvig CE-Golica-69-MB-CE. :trance_33_sleep: Boljše tudi to, kot nič. Jaz sem tudi šele malo pred 1.majem startal :krneki: dober dan Dober dan tudi tebi
MiNa Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Dons zvečer kamp Jezera na Murtru, če bo kdo dol spijemo n´pir al pa dva.
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Dons zvečer kamp Jezera na Murtru, če bo kdo dol spijemo n´pir al pa dva. Uživaj . Jaz bom mel "kamp Home" in mogoče tudi kako :beer1:
rosse20 Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Če ti jih nebo, pridi do mene, ti jih bom jaz ponudba še vedno velja? :unsure:
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 ponudba še vedno velja? :unsure: A ti jih ni dohtar Ja jaz mam kar letlampo, jih lahko izžgeva. Pol pa mal šnopsa na zob, da ne čutiš bolečine in to je to. Če si za, pridi .
Mutika Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Dober dan, Štamprleki! ponudba še vedno velja? :unsure: Pa kaj se to tebi tako vleče, rozi? Se je kaj zakompliciralo?
alkatraz Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 A ti jih ni dohtar Ja jaz mam kar letlampo, jih lahko izžgeva. Pol pa mal šnopsa na zob, da ne čutiš bolečine in to je to. Če si za, pridi . Jaz ji pa dam inekcijo proti tetanusu njofra 1
lenci Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Dons zvečer kamp Jezera na Murtru, če bo kdo dol spijemo n´pir al pa dva. Mirč, lepo se imej, mi ga bomo spili doma
rosse20 Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Pa kaj se to tebi tako vleče, rozi? Se je kaj zakompliciralo? je rekla, da če mi da danes ven šive, je možno, da se mi rana nazaj odpre. zakompliciralo? po moje ne, glede na to, da me je bolelo samo 3 dni. že od sobote naprej mi je čist uredu in bi lahko praktično že hodla po prstu, sam so rekl, da ne smem nič stopit na prst. A ti jih ni dohtar Ja jaz mam kar letlampo, jih lahko izžgeva. Pol pa mal šnopsa na zob, da ne čutiš bolečine in to je to. Če si za, pridi . ni. ne upa za izžgat ni več kej. so mi oni izrezal vse dober. Jaz ji pa dam inekcijo proti tetanusu no vidiš... dober da vsi skrbite za mene :naughty: sam jutr pa... grem na motor, pa če mi šivi sami ven popadajo
Mutika Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 je rekla, da če mi da danes ven šive, je možno, da se mi rana nazaj odpre. zakompliciralo? po moje ne, glede na to, da me je bolelo samo 3 dni. že od sobote naprej mi je čist uredu in bi lahko praktično že hodla po prstu, sam so rekl, da ne smem nič stopit na prst. ni. ne upa za izžgat ni več kej. so mi oni izrezal vse dober. no vidiš... dober da vsi skrbite za mene :naughty: sam jutr pa... grem na motor, pa če mi šivi sami ven popadajo No, mogoče pa ravno zato!
rosse20 Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 hehe. je sestra rekla, da mi bo dvojno povila, če imam namen it na motor. sem rekla, kje pa. pa je dala sam flajšter čez :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se