rosse20 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Jutro.Na mogoće bi pa morali b Koper.Danes nam že paše mal hladu, za jutr pa že ne vem. jp. res je tu še lepo vreme. sije sonček in malo piha (hvala bogu). jaz pa zdaj prej kot čez 1 uro prihajam nazaj domov. Ej, sosedje. Kak je začelo, je dobro zavarovati strehe na novo vrednost ... Lep dan in čimprej sonca! strehe? če imaš zavarovano hišo na novo vrednost, je v tej ceni zajeta tudi streha. če te zanima karkoli več v zvezi z zavarovanjem, ti lahko dam telefonsko številko moje mami, ki se s tem ukvarja in ti lahko pove kaj več (seveda brezplačno!).
Mutika Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 En dober in lep, skoraj že protivečerni pozdrav, Štamprleki!
rosse20 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 zdravo štamperli eno vprašanje. a se mogoče kdo od vas pozna kaj na štrom? mi2 uporabljava od conrada govorne naprave, v katere gredo 3 AAA baterije. zdaj pa bi mi2 rada vezala te naprave na akumulator, da bi se rešila večno praznih baterij. na aparatu piše DC 4.5V, 1.7W. a ima kdo idejo, kako bi to rešila? obstaja tudi original avtopolnilec za to napravo, vendar tisti polnilec polni baterije in potem ni možno hkrati polnat baterij in oddajat signala. mislite, da bi se to dalo? a se splača?
Vikking Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 zdravo štamperli eno vprašanje. a se mogoče kdo od vas pozna kaj na štrom? mi2 uporabljava od conrada govorne naprave, v katere gredo 3 AAA baterije. zdaj pa bi mi2 rada vezala te naprave na akumulator, da bi se rešila večno praznih baterij. na aparatu piše DC 4.5V, 1.7W. a ima kdo idejo, kako bi to rešila? obstaja tudi original avtopolnilec za to napravo, vendar tisti polnilec polni baterije in potem ni možno hkrati polnat baterij in oddajat signala. mislite, da bi se to dalo? a se splača? električni tok je tudi pomemben podatek ki ga potrebuješ. Zamenjaj za boljšo napravo, ki omogoča tisto kar potrebujeta. Nadgrajevanje že tako poceni robe je ponavadi no-go.
poggy Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 električni tok je tudi pomemben podatek ki ga potrebuješ. Zamenjaj za boljšo napravo, ki omogoča tisto kar potrebujeta. Nadgrajevanje že tako poceni robe je ponavadi no-go. Tok se lahko izračuna iz moči... (P=U*I)
rosse20 Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 električni tok je tudi pomemben podatek ki ga potrebuješ. Zamenjaj za boljšo napravo, ki omogoča tisto kar potrebujeta. Nadgrajevanje že tako poceni robe je ponavadi no-go. Tok se lahko izračuna iz moči... (P=U*I) ok. hvala za pomoč, vendar sva mi2 s temi napravami zadovoljna. kolikor sem gledala po katalogih, tudi naprave za 200€ ne omogočajo polnjenje preko avtopolnilnika. sem že tudi dobila odgovor od enega, ki se ukvarja z elektroniko in je rekel, da se da narediti preprosto in poceni in da se splača. bom videla, kako se bo odvijalo naprej.
MiNa Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 ok. hvala za pomoč, vendar sva mi2 s temi napravami zadovoljna. kolikor sem gledala po katalogih, tudi naprave za 200€ ne omogočajo polnjenje preko avtopolnilnika. sem že tudi dobila odgovor od enega, ki se ukvarja z elektroniko in je rekel, da se da narediti preprosto in poceni in da se splača. bom videla, kako se bo odvijalo naprej. Napraviš oddvojeni polnilček za acu3x in uporabljaš 2 kompleta baterij. Enega polniš-na motorju drugega imaš v napravici. za kaj več PM lp, Mirč
rosse20 Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 sem dobila odgovor. imam vse napisano in električno shemo. a se kdo spozna na elektriko, da bi to shemo lahko povedal po domače?
lenci Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Dobro jutro iz oblačne :angry: Ljubljane in seveda čudovit dan
lenci Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Kaj se pa mora popravljati: motor ali avto
bmwslo Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Kaj se pa mora popravljati: motor ali avto Servis na motorju zaključen. :evilgrin:
lenci Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Servis na motorju zaključen. :evilgrin: Veliko užitka na poti in popolnoma brez tehničnih težav želim Dolomiti
bmwslo Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Veliko užitka na poti in popolnoma brez tehničnih težav želim Dolomiti Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se