bmwslo Objavljeno Maj 30, 2009 Objavljeno Maj 30, 2009 Dobro jutro. :krneki: No, lahko bi bilo tudi kako stopinjo topleje
rosse20 Objavljeno Maj 30, 2009 Objavljeno Maj 30, 2009 dober juter Dobro jutro. :krneki: No, lahko bi bilo tudi kako stopinjo topleje ja res je. sem se vstala in peljala v pižami (kratke hlače in kratki rokavi) psa ven. brrrrrrrr.
ataIBA Objavljeno Maj 30, 2009 Objavljeno Maj 30, 2009 dober juter ja res je. sem se vstala in peljala v pižami (kratke hlače in kratki rokavi) psa ven. brrrrrrrr. Temu smo pravli Baby doll :evilgrin: . Praktično! Aja, dobro jutro sosedje. Zdenč!
ZD€N€ Objavljeno Maj 30, 2009 Objavljeno Maj 30, 2009 Temu smo pravli Baby doll :evilgrin: . Praktično! Aja, dobro jutro sosedje. Zdenč!
alkatraz Objavljeno Junij 1, 2009 Objavljeno Junij 1, 2009 TA TEDEN SE PA VLEČE! Ne se dret, mene glava boli jutro garači
lenci Objavljeno Junij 1, 2009 Objavljeno Junij 1, 2009 Dobro jutro iz oblačne Ljubljane, no tam daleč se sluti nekje sonček. So pa tople gate danes prav pasele :naughty: . Imejte se lepo.
alkatraz Objavljeno Junij 1, 2009 Objavljeno Junij 1, 2009 Dobro jutro iz oblačne Ljubljane, no tam daleč se sluti nekje sonček. So pa tople gate danes prav pasele :naughty: . Imejte se lepo. Celje že fajn žge :naughty:
rosse20 Objavljeno Junij 1, 2009 Objavljeno Junij 1, 2009 pozdravljeni! tudi na primorskem kar dobro kurijo. mi je že žal, da nisem kratkih hlač vzela zraven. boksarce pa sem tudi pozabla doma
lenci Objavljeno Junij 1, 2009 Objavljeno Junij 1, 2009 Celje že fajn žge :naughty: Ja, do takrat ko sem jaz prišla nazaj v Celje, me je pošteno pralo od Vranskega do Celja :angry: Pa mi je moj včeraj opral motorčka, ni bilo treba še dodatnega pranja Lahko nočko
lenci Objavljeno Junij 2, 2009 Objavljeno Junij 2, 2009 Dobro jutro iz sončne Ljubljane Čudovit dan vsem
lenci Objavljeno Junij 3, 2009 Objavljeno Junij 3, 2009 dobro jutro iz oblačne Ljubljane :unsure: Lep dan vsem želim
AndiGS Objavljeno Junij 3, 2009 Objavljeno Junij 3, 2009 Dobro jutro.Kje pa je Bmwslo,ali je kar pri Gabrieli ostal? :naughty:
greenninja Objavljeno Junij 3, 2009 Objavljeno Junij 3, 2009 dan vsem Danes bo žalosten, siv in nepotreben... Ampak vseeno - dan Štamprli.
ZD€N€ Objavljeno Junij 3, 2009 Objavljeno Junij 3, 2009 Danes bo žalosten, siv in nepotreben... Ampak vseeno - dan Štamprli. res je, danes bo en težek dan
rosse20 Objavljeno Junij 3, 2009 Objavljeno Junij 3, 2009 Danes bo žalosten, siv in nepotreben... Ampak vseeno - dan Štamprli. res je, danes bo en težek dan kakorkoli, še zdaj ne vem, zakaj se gre. pa nič zato. vsaj jaz nisem žalostna!
MIRci Objavljeno Junij 3, 2009 Objavljeno Junij 3, 2009 Hojla! Dajte bit malo bolj vedri, saj vendar sije sonce.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se