lenci Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=T8CWPbbMOC4http://www.youtube.com/watch?v=T8CWPbbMOC4 Moram nehat gledat :naughty: Dobro jutro, dober dan, sonček tako prijetno pozdravlja
bmwslo Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 Dober dan.Lepo sta si privoščila.Ali si spal v Arrabi? Ja, vse dni sva bila v Arabbi Moram nehat gledat :naughty: Dobro jutro, dober dan, sonček tako prijetno pozdravlja Ja se strinjam. Rajši sedi na motor. Jaz danes ne bom, ker me je včeraj nekaj uščipnilo okoli križa (jebenti EMŠO) :krneki:
ZD€N€ Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 Ja, vse dni sva bila v Arabbi Ja se strinjam. Rajši sedi na motor. Jaz danes ne bom, ker me je včeraj nekaj uščipnilo okoli križa (jebenti EMŠO) :krneki: zgleda, da imava isto bolezen :naughty:
bmwslo Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 zgleda, da imava isto bolezen :naughty: Jebiga. Pejva na en čik
zlati Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 misliš popoldan :naughty: zdaj razlikujem le še noč in dan,hvala bogu
bmwslo Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 Spet je nov dan pred nami, za nove delovne zmage Dobro jutro banda :evilgrin:
AndiGS Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 Dobro jutro.Že pol ure zijam v nebo in upam da se bo malo zjasnilo,pa da se bo pokazal sonček. Če ne,se bom spet cel dan potikal po hiši.
bmwslo Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 dober večer Jebiga. Jaz bom kar lahko noč rekel :yawn:
Pips Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 dobro jutro bmwslo,sem se že naslinil v tvoji fotogaleriji,lepo lepo.
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 dobro jutro bmwslo,sem se že naslinil v tvoji fotogaleriji,lepo lepo.
Mutika Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Lepo, že skoraj toplo, sončno jutro, ki postaja dan. Naj bo dober in lep! Pa čeprav je ponedeljek ...!
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 0,003 Oooooo, prelep pozdrav tovariš Lojze Knapić
lenci Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Dober dan, lep sončen pozdrav iz Ljubljane :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se