bmwslo Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Dober dan, lep sončen pozdrav iz Ljubljane :yes: Pa še kontra v močvirje
alkatraz Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 0,003 Eeeee, Knapić kje jaz tebe srečam
ZD€N€ Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 sedaj pa lahko enga ruknem , da bom imel 0,03
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 sedaj pa lahko enga ruknem , da bom imel 0,03 Se ti pridružim :beer1:
rosse20 Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 štamperli... če gre kdo kaj na motor... naj javi... se pridružim, če me vzamete zraven
lenci Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 štamperli... če gre kdo kaj na motor... naj javi... se pridružim, če me vzamete zraven če bo vse posreči v sredo navsezgodaj :naughty: (samo na žalost v službo :unsure: ) pa še v četrtek ponovim vajo. Meni čez teden ne znese popoldne Pa kakšno lepo furco ti želim
ZD€N€ Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Se ti pridružim :beer1: lahko :beer1:
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 štamperli... če gre kdo kaj na motor... naj javi... se pridružim, če me vzamete zraven Ne morem gor zlezt. Me še kar hudič od križa daje lahko :beer1: Tole pa še lahko :beer1:
rosse20 Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 če bo vse posreči v sredo navsezgodaj :naughty: (samo na žalost v službo :unsure: ) pa še v četrtek ponovim vajo. Meni čez teden ne znese popoldne Pa kakšno lepo furco ti želim kdaj v četrtek pa šibaš zjutri? greš za ljubljano, ane? jaz pa na primorsko :unsure:
lenci Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 kdaj v četrtek pa šibaš zjutri? greš za ljubljano, ane? jaz pa na primorsko :unsure: Jaz sem kar zgodnja, tam okoli 6 od doma, no, mogoče ob 7.00, če bom zelo utrujena. In potem lepo proti Ljubljani, od Šempetra do Blagovice je stara cesta prav luštna A še imaš predavanja ali samo pridno na izpite hodiš ?
lenci Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Ne morem gor zlezt. Me še kar hudič od križa daje Pa naj že ta hudič gre nekam, da boš lahko zlezel na motorček :unsure:
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Pa naj že ta hudič gre nekam, da boš lahko zlezel na motorček :unsure: Upam da bo počasi bolje. Za jutri mam za zvečer plan totekbando obiskat, sam ne vem če bo šlo. Baje majo neke motomajstore jutri ob 19.00 na glavnem trgu, pa Mutika ene dobrote obljublja ....
rosse20 Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Jaz sem kar zgodnja, tam okoli 6 od doma, no, mogoče ob 7.00, če bom zelo utrujena. In potem lepo proti Ljubljani, od Šempetra do Blagovice je stara cesta prav luštna A še imaš predavanja ali samo pridno na izpite hodiš ? ok. če grem v teh urah, ti sporočim, lahko gremo do ljubljane skupaj. jaz računam na odhod nekje okoli 7h, mogoče malo prej. izpiti so, predavanja so se končno končala. zdaj pa še izpiti, pa še absolvent za izpite, potem pa podaljšan absolvent za diplomo a mogoče kdo ve za kakšno počitniško delo? lahko tudi na daljši rok. zanima me predvsem delo v računalniškem servisu, ki bi mi bil potem tudi izhodišče za naprej, drugače pa kaj podobnega (samo ne programiranje, ker se mi res ne da s tem ukvarjat) za računalnikom ali pa v kakšni pisarni. lokacija ni noben problem.
lenci Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Upam da bo počasi bolje. Za jutri mam za zvečer plan totekbando obiskat, sam ne vem če bo šlo. Baje majo neke motomajstore jutri ob 19.00 na glavnem trgu, pa Mutika ene dobrote obljublja .... Saj vem, da vlečejo tiste Mutikine dobrote Še v mojem imenu lep pozdrav totekom. Enkrat pridem tudi jaz na pumpo :yes:
lenci Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 ok. če grem v teh urah, ti sporočim, lahko gremo do ljubljane skupaj. jaz računam na odhod nekje okoli 7h, mogoče malo prej. izpiti so, predavanja so se končno končala. zdaj pa še izpiti, pa še absolvent za izpite, potem pa podaljšan absolvent za diplomo a mogoče kdo ve za kakšno počitniško delo? lahko tudi na daljši rok. zanima me predvsem delo v računalniškem servisu, ki bi mi bil potem tudi izhodišče za naprej, drugače pa kaj podobnega (samo ne programiranje, ker se mi res ne da s tem ukvarjat) za računalnikom ali pa v kakšni pisarni. lokacija ni noben problem. Javi, meni je za odhod vseeno, šefa itak v četrtek ni (imajo v Avstriji praznik), pa lahko greva skupaj. Itak rabim jaz pol ure nekje do Žalca. Super, da se spoznamo Glede počitniškega dela ti pa ne znam svetovati :unsure:
lenci Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Dobro jutroooooo :yawn: :yawn: :yawn: in lep dan
bmwslo Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Dobro jutroooooo :yawn: :yawn: :yawn: in lep dan Itaq
rosse20 Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 dober juter še iz moje strani :yawn:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se