bmwslo Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 zdrawos, widim, da še brcate Še miglemo, še. Kaj pa ti ? Si se nas mal odpovedal Pa sej nismo tolk čudni hudiča
lenci Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Dobro jutro :yes: , zdaj pa gasaaaaa Lep dan vsem želim
bmwslo Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Dobro jutro :yes: , zdaj pa gasaaaaa Lep dan vsem želim Hvala enako
lenci Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Lep sončen pozdrav še iz Ljubljane :naughty: Že kar nekaj motoristov srečala danes na poti v službo Uživajte
rosse20 Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 lenci... jaz grem zjutraj v koper (upam, da bo vreme in ne bo treba it z avtom). računam, da bi šla nekje okoli 6.45 od doma, se pravi okoli 7h iz žalca. a greš ti tudi takrat?
lenci Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 lenci... jaz grem zjutraj v koper (upam, da bo vreme in ne bo treba it z avtom). računam, da bi šla nekje okoli 6.45 od doma, se pravi okoli 7h iz žalca. a greš ti tudi takrat? Ja, grem :naughty: , kje se dobiva? Meni je vseeno, itak se pripeljem mimo. Vreme bo, če bo popoldne kakšna ploha me pa ne moti :yes:
alkatraz Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Danes iz Celja v Lako dva bajkerja, zadnji verjetno brez tiča :naughty: zavila proti Rečici. Ded goriška tablica, frajla celjska. kdo od tu?
bmwslo Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Danes iz Celja v Lako dva bajkerja, zadnji verjetno brez tiča :naughty: zavila proti Rečici. Ded goriška tablica, frajla celjska. kdo od tu? Jaz sigurno nisem bil un prvi , drugi pa tudi ne Ni časa.
rosse20 Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Ja, grem :naughty: , kje se dobiva? Meni je vseeno, itak se pripeljem mimo. Vreme bo, če bo popoldne kakšna ploha me pa ne moti :yes: hej. predlagam, da se dobime v žalcu na petrolu. a ti je prav? okoli 7h? ti bo vredu?
rosse20 Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 pa še eno vprašanje za vas. kje naj kupim vtičnico za avtopolnilce? sej veste, kaj mislim. kje ste to kupili? pa prosim za katero drugo trgovino, kot je tc-motoshop.
lenci Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 hej. predlagam, da se dobime v žalcu na petrolu. a ti je prav? okoli 7h? ti bo vredu? Zmenjeno
MiNa Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 (popravljeno) ross|e20, če bi mi vedeli, kaj ti misliš, bi lahko bilo včasih zeko kočljivo . Če pa misliš vtičnico za vžigalnik, kot je v avtomobilih potem pa v Celju trgovina Žarnica ali pa v kakšni avtotrgovini. Kaj podobnega kot na sliki? Popravljeno Junij 10, 2009. Popravil MiNa
bmwslo Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 pa še eno vprašanje za vas. kje naj kupim vtičnico za avtopolnilce? sej veste, kaj mislim. kje ste to kupili? pa prosim za katero drugo trgovino, kot je tc-motoshop. ... vemo mi na kaj ti misliš, vemo :naughty:
alkatraz Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 ... vemo mi na kaj ti misliš, vemo :naughty: Itaq
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 (popravljeno) hej. predlagam, da se dobime v žalcu na petrolu. a ti je prav? okoli 7h? ti bo vredu? ... in so res šle, da ne bi kdo pomislil kaj drugega Rozi, držim pesti za izpit, lenči, teb pa fajn dan v službi :evilgrin: Popravljeno Junij 11, 2009. Popravil bmwslo
Vikking Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Jutro voluharji Lep dan bo za izkoristit
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se