lenci Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Upam, da bo Rosvita srečno prispela v Koper in naredila izpit in da ji ni bilo prepočasi Pa seveda, če nas je že "paparazzo " odkril, čakam na fotke :naughty: , res lepo presenečenje Bilo je prijetno poklepetati :yes: . Dan se je začel čudovito No, fotke so že, tako da hvala, da je poskrbljeno za dokazno gradivo. Kdaj drugič pa skupaj
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Jutro voluharji Lep dan bo za izkoristit Ga že koristimo v pisarni Če maš kaj viška časa, pridi na kak kofe, če ne, te mogoče jaz kaj obiščem prihodnji teden, če se mi kaj umiri tole sranje.
Mutika Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Tudi iz Maribora en hiter pozdravček ... hitim dalje delat. Festival bo že čez tri tedne, cajta nam zmanjkujeeee !!! :blink: Lep dan, kljub kislosti ... .
Furioso Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Tudi iz Maribora en hiter pozdravček ... hitim dalje delat. Festival bo že čez tri tedne, cajta nam zmanjkujeeee !!! :blink: Lep dan, kljub kislosti ... . 2. 7. se letos komaj začne??? :blink: :blink:
ZD€N€ Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Tudi iz Maribora en hiter pozdravček ... hitim dalje delat. Festival bo že čez tri tedne, cajta nam zmanjkujeeee !!! :blink: Lep dan, kljub kislosti ... . vroče se vidimo na festivalu
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 dober dan lep dan za šraufat Kirga šraufa
rosse20 Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 evo me... že doma ross|e20, če bi mi vedeli, kaj ti misliš, bi lahko bilo včasih zeko kočljivo . Če pa misliš vtičnico za vžigalnik, kot je v avtomobilih potem pa v Celju trgovina Žarnica ali pa v kakšni avtotrgovini. Kaj podobnega kot na sliki? jp. prva slika bo prava. ... in so res šle, da ne bi kdo pomislil kaj drugega Rozi, držim pesti za izpit, lenči, teb pa fajn dan v službi :evilgrin: :naughty: :naughty: :naughty: hvala Upam, da bo Rosvita srečno prispela v Koper in naredila izpit in da ji ni bilo prepočasi Pa seveda, če nas je že "paparazzo " odkril, čakam na fotke :naughty: , res lepo presenečenje Bilo je prijetno poklepetati :yes: . Dan se je začel čudovito No, fotke so že, tako da hvala, da je poskrbljeno za dokazno gradivo. Kdaj drugič pa skupaj ni bilo prepočasi. čist uredu je blo. glede izpita pa... upamo na najboljše
lenci Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 evo me... že doma ni bilo prepočasi. čist uredu je blo. glede izpita pa... upamo na najboljše Ojoj, jaz dala vse od sebe :unsure: , še dobro da je bilo "čist uredu" , me je zjutraj kar zaskrbelo, ko si razlagala, kako adrenalinsko se pelješ Še malo pa ponovimo vajo
lenci Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Tudi iz Maribora en hiter pozdravček ... hitim dalje delat. Festival bo že čez tri tedne, cajta nam zmanjkujeeee !!! :blink: Lep dan, kljub kislosti ... . Cajta je samo toliko kot ga je, nič ga ne zmanjkuje Ne se preveč skurit, pravijo da je počitek pomemben del treninga, valjda velja to tudi za normalno življenje Pa lepo se imej
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 ... Ne se preveč skurit, pravijo da je počitek pomemben del treninga, valjda velja to tudi za normalno življenje ... Itaq. Jaz sem zdejle prav lepo treniral, dobro urco
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 freeja :naughty: Škoda, da moram čakat majstora za vodo, sicer bi prišel mal kibicirat Uživaj
rosse20 Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Ojoj, jaz dala vse od sebe :unsure: , še dobro da je bilo "čist uredu" , me je zjutraj kar zaskrbelo, ko si razlagala, kako adrenalinsko se pelješ Še malo pa ponovimo vajo še dober, da sem se za tabo peljala do ljubljane, tak sem sam 1 tank in pol spraznala se mi je poraba kr dvignala, ko sem se prvič vozla sama. 100 km manj z enim tankom :unsure:
Mutika Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 2. 7. se letos komaj začne??? :blink: :blink: Kriza ... samo še dobra DVA TEDNA !!! Ups, hvala, Furi. Da misliš namesto mene ... vroče se vidimo na festivalu :yes: glede izpita pa... upamo na najboljše Tako je prav! Tudi BO najboljše! Cajta je samo toliko kot ga je, nič ga ne zmanjkuje Ne se preveč skurit, pravijo da je počitek pomemben del treninga, valjda velja to tudi za normalno življenje Pa lepo se imej Hvala za dobre želje ... trenutno bi si najbolj želela, da bi te lahko poslušala. So takšni projekti, ko ni izbire. Mora bit narejeno, pa pika. Pa bo že bolje, seveda bo! Po 19. juliju! :yes:
rosse20 Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 eno vprašanje. a se mogoče kdo od vas malo spozna na elektriko in lotanje? imam eno protoploščo in gor prilotane vse konektorje (lahko pa samo protoploščo in posebej konektorje), zdaj pa bi rabla imet to povezano, pa ne vemo kako oz. s čim. ko hočeva povezat tiste krogece okoli luknjic, tisti odstopijo. kako naj poveževa?
MiNa Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 (popravljeno) eno vprašanje. a se mogoče kdo od vas malo spozna na elektriko in lotanje? imam eno protoploščo in gor prilotane vse konektorje (lahko pa samo protoploščo in posebej konektorje), zdaj pa bi rabla imet to povezano, pa ne vemo kako oz. s čim. ko hočeva povezat tiste krogece okoli luknjic, tisti odstopijo. kako naj poveževa? Potrebno orodje spajkalnik z temperaturno regulacijo ali pa navaden spajkalnik in nekaj vaje! Kakšna "pištola" za spajkanje ni primerna za tiskana vezja, ker je konica prevroča, tako da cin tudi rad kristalizira seveda še raje pa odstopi baker. ps, zelo pomemben je tudi kvaliteten cin! Popravljeno Junij 11, 2009. Popravil MiNa
rosse20 Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 a je potem morda kdo od tukaj, ki bi bil pripravljen nekaj prilotat na ploščo? na eno ploščo je potrebno prilotat 6 zadev in zvezat po shemi, ki jo imam? kaj štamperli, a vsi spite ali kako? :unsure: no, sej jst bi tut, če me ne bi šraufal ko hudič in hodim od sekreta do dnevne sobe :wacko: ampak se zadeva počasi umirja, tak da bom lahko šla nazaj spat :zzz:
AndiGS Objavljeno Junij 12, 2009 Opozori Objavljeno Junij 12, 2009 Dobro jutro.Vikend obeta lepo vreme.
EURO Objavljeno Junij 12, 2009 Opozori Objavljeno Junij 12, 2009 dobro jutro in zato ker je lep dan in tudi vikend bo tak, gremo na Blatno jezero do nedelje. http://www.hog.hu/inde_red.php?lang=a_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se