ataIBA Objavljeno Junij 19, 2009 Objavljeno Junij 19, 2009 Ej, sosedje. Kaj gremo jutri smučat ali drsat? Vremenska napoved je: v soboto kak tak, v nedeljo nikak. Kaj bi rekel drugega kot jebi ga?
Mutika Objavljeno Junij 19, 2009 Objavljeno Junij 19, 2009 Ku-ku, Štamprleki! V pisarni je vedno isto ... ne dežuje, ne sneguje in ne sonči! Torej, ta vikend je en vuršt, kako vreme bo. Verjamem pa, da za marsikoga ni, zato - naj vam bo fajn! In toplo se oblecite.
lenci Objavljeno Junij 19, 2009 Objavljeno Junij 19, 2009 Ku-ku, Štamprleki! V pisarni je vedno isto ... ne dežuje, ne sneguje in ne sonči! Torej, ta vikend je en vuršt, kako vreme bo. Verjamem pa, da za marsikoga ni, zato - naj vam bo fajn! In toplo se oblecite. Tudi tebi naj bo vsaj malo v zadovoljstvo, mi se pa lahko potrudimo in pridemo na Lent, a ne
lenci Objavljeno Junij 19, 2009 Objavljeno Junij 19, 2009 Tako se je lepo teden zaključil, da bolj ne more. Škorenjčki čakajo da jih pridem iskat (ja, tako je to, če greš kupovat škornje, pa ne daš kovčka na motor ), najlepše pa je da je 5k padlo letos . Imejte se lepo, kljub deževni napovedi za vikend (laufam lahko vseeno ).
AndiGS Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Dobro jutro.Vreme za posrat.Pa še spat ne morem. :krneki:
lenci Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Dobro jutro, zunaj je lep deževen dan :unsure:
rosse20 Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 dober juter meni po pravici povedano kar paše, da danes dežuje. drugače bi danes podirali nadstrešek, mene pa vse peče od včeraj, ko sva bila s čolnom na morju. sem popečena po rokah in kolenih (tam, kjer nisem imela neoprena) lenci... pa vse najboljše za tvoj praznik. pa veliko varnih kilometrov ti še želim!
ataIBA Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Dobro jutro.Vreme za posrat.Pa še spat ne morem. :krneki: Te pa idi delat ! Ampak na "moje" področje samo na travaričko :evilgrin: . Če maš pa zraven , imam še en predlog ....od kolega žena je najbolj srečna ko je dež . Aja, dobro jutro sosedjeee!
lenci Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 lenci... pa vse najboljše za tvoj praznik. pa veliko varnih kilometrov ti še želim! Hvala ti in glej da se hitro porihtaš :naughty:
lenci Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Dobro jutro :krneki: lenci vse najboljše Uh, jutro :unsure: ? Je bila pa huda noč :naughty: Hvala, ko se srečamo častim
MIRci Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Lenci, ceprav se "še" ne poznamo, vse najboljše.
rosse20 Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Hvala ti in glej da se hitro porihtaš :naughty: jaja. za na motor sem vedno porihtana :naughty:
ataIBA Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Uh, jutro :unsure: ? Je bila pa huda noč :naughty: Hvala, ko se srečamo častim He, he :unsure: ! Tak je prav! Tudi z naše strani vse najboljše in najslajše !
lenci Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Tudi z naše strani vse najboljše in najslajše ! Hvala
lenci Objavljeno Junij 20, 2009 Objavljeno Junij 20, 2009 Lenci, ceprav se "še" ne poznamo, vse najboljše. Hvala, mogoče sva si pa že kdaj
ataIBA Objavljeno Junij 21, 2009 Objavljeno Junij 21, 2009 Dobro jutro. Danes je pa že normalen dan Bo držalo! Že ob 5h zjutraj sta me 2 x 4 tace zbudile in odpeljale na jutranji sprehod. Zaj pa na furoooo...
Mutika Objavljeno Junij 21, 2009 Objavljeno Junij 21, 2009 Ojla, Štamprleki! Da poravnam "dolgove" od včeraj: Lenci, včeraj sem bila preveč hin, da bi še kaj pisala ... vse naj-naj-najboljše! Pa še ogromno dobrih kilometrov, saj si prava uživačka na motorju!
lenci Objavljeno Junij 21, 2009 Objavljeno Junij 21, 2009 Ojla, Štamprleki! Da poravnam "dolgove" od včeraj: Lenci, včeraj sem bila preveč hin, da bi še kaj pisala ... vse naj-naj-najboljše! Pa še ogromno dobrih kilometrov, saj si prava uživačka na motorju! Hvala lepa,
tati Objavljeno Junij 21, 2009 Objavljeno Junij 21, 2009 Bo držalo! Že ob 5h zjutraj sta me 2 x 4 tace zbudile in odpeljale na jutranji sprehod. Zaj pa na furoooo... kako lepo, jaz sem ob tej uri šele dam prikresala..............uh....žurka s samimi policaji uspela, le da mi ne bi bilo treba oblečena plavati v morju bi bilo življenje še mnogo lepše...... drugače pa ta vikend moja ljubica lepo počiva, ker se moram še mal sestaviti, potem pa kot ponavadi urgenca vabi...... Lenči vse naj, naj tudi iz moje strani.........
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se