Vikking Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Vse naj naj Motoristek :beer2: Bmwslo: tačas ko si dopustoval, sem te nadomeščal na Golici :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Vse naj naj Motoristek Bmwslo: tačas ko si dopustoval, sem te nadomeščal na Golici :evilgrin:
Dr_Jakob Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Motoristek, stara kojst; FSE NAI NAI, legenda!!!!!!!
Vikking Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Dobro jutro :evilgrin: jutro :unsure:
bmwslo Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 jutro :unsure: Nič se sekirat. Jutri bo lepše :naughty:
Vikking Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 Dobro jutro :evilgrin: :trance_33_sleep: jutrp :trance_33_sleep:
rosse20 Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 sam eni pa res ne morjo spat :yawn: štamperli... bi vi bili za eno skupno vožnjo? morda kakšen popoldan/večer/vikend? lahko tudi tako na hitro. bi bilo fino, da se še kaj vidimo.
Dr_Jakob Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 sam eni pa res ne morjo spat :yawn: štamperli... bi vi bili za eno skupno vožnjo? morda kakšen popoldan/večer/vikend? lahko tudi tako na hitro. bi bilo fino, da se še kaj vidimo. NE TA TEDEN!!! Od petka popoldan naprej pa lahko!
Vikking Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 sam eni pa res ne morjo spat :yawn: štamperli... bi vi bili za eno skupno vožnjo? morda kakšen popoldan/večer/vikend? lahko tudi tako na hitro. bi bilo fino, da se še kaj vidimo. Danes po kosilu grem malo naokrog z mopedom, tko da se lahka pridružiš.
bmwslo Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 (popravljeno) sam eni pa res ne morjo spat :yawn: štamperli... bi vi bili za eno skupno vožnjo? morda kakšen popoldan/večer/vikend? lahko tudi tako na hitro. bi bilo fino, da se še kaj vidimo. :naughty: Jaz sem že nazaj s fure Golica še stoji, celo nekaj novega asfalta so dal gor :evilgrin: Motoristeka nisem srečal spljoh Popravljeno Julij 26, 2009. Popravil bmwslo
alkatraz Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 motoristek... vse najboljše! Motoristek stara kljuka vse najbolše starina Vse naj naj Motoristek Bmwslo: tačas ko si dopustoval, sem te nadomeščal na Golici :evilgrin: Motoristek, stara kojst; FSE NAI NAI, legenda!!!!!!! @ motoristek vam pravi: HVALA
lenci Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 Lep dober večer želim in prav prijetno spanje. Moje bo malo bolj tako, ker se prične jutri spet delovni teden :wacko: . No, nekaj za pozitivno spodbudo pa bo le ostalo spominov. Pa lepo vreme se napoveduje, tako da bo avto spet malo počival v garaži Motoristek vse najlepše in sploh vse naj
rosse20 Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 NE TA TEDEN!!! Od petka popoldan naprej pa lahko! ni nujno, da je ta teden. sem tako nasplošno vprašala. Danes po kosilu grem malo naokrog z mopedom, tko da se lahka pridružiš. hvala za mamljivo ponudbo, vendar sem bila danes odsotna (sestrin rojstni dan). Lep dober večer želim in prav prijetno spanje. Moje bo malo bolj tako, ker se prične jutri spet delovni teden :wacko: . No, nekaj za pozitivno spodbudo pa bo le ostalo spominov. Pa lepo vreme se napoveduje, tako da bo avto spet malo počival v garaži Motoristek vse najlepše in sploh vse naj tudi meni se začne jutri dan ob 6.10... ob 7h že moram bit v fitnesu, potem pa mogoče še kaj delat.
bmwslo Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 @ motoristek vam pravi: HVALA Kje si ga pa vidu. Jaz ga nisem že celo večnost videl
bmwslo Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Dobro jutro banda. Nov dan nas čaka, priložnost za nove izzive :naughty: Uživajmo
lenci Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Dobro jutro in vsem čudovito lep dan želim
Vikking Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Dobro jutro banda. Nov dan nas čaka, priložnost za nove izzive :naughty: Uživajmo Bolj počas čez Golico :naughty: , si se vrnu po krajšem premoru gor, so takoj en del zaprli, ko so se te vstrašli... samo škodo delaš. Če boš kako fajno furco delu, bi se kdaj pridružu lp vsem
alkatraz Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Kje si ga pa vidu. Jaz ga nisem že celo večnost videl sam dela, da bo lahko spet na jug šel...
rosse20 Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Bolj počas čez Golico :naughty: , si se vrnu po krajšem premoru gor, so takoj en del zaprli, ko so se te vstrašli... samo škodo delaš. Če boš kako fajno furco delu, bi se kdaj pridružu lp vsem tudi jaz bi se pridružla. samo bi bilo fino vedet 1 dan prej.
ZD€N€ Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Dobro jutro banda. Nov dan nas čaka, priložnost za nove izzive :naughty: Uživajmo kr dajte
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se